Dagbehandeling Piushof

GemeentePeel en Maas

Piushof 85
5981 VW

PanningenAan het Piushof 85 in Panningen heeft De Zorggroep vijf groepswoningen gebouwd. Vier van deze woningen worden bewoond door mensen met dementie. In elke woning verblijven zeven personen. Eén woning is in gebruik door mensen met een fysieke (somatische) aandoening. Daarnaast is aan het Piushof een dagbehandeling van De Zorggroep gevestigd.

 


De dagbehandeling in Piushof is bedoeld voor voor mensen met dementie (psychogeriatrie). Meer informatie hierover kunt u vinden door te klikken op de link Dagbehandeling onderaan deze pagina. In de blokjes hieronder zijn ook onze folders over dagbehandeling te vinden.Hoe vraag ik dagbehandeling aan?

Voor dagbehandeling heeft u een verwijzing nodig. Via uw huisarts  kunt u een verwijzing "Zorg in een groep" aanvragen. Dat valt onder Geneeskundige zorg voor specifieke patiëntengroepen (GZSP). De kosten van de dagbehandeling worden vergoed door uw zorgverzekering en zitten in het basispakket. Heeft u van en naar de dagbehandeling vervoer nodig? Deze kunt u aanvragen bij uw zorgverzekeraar. Wij helpen u hier graag mee verder. 

Meer locaties in de buurt
Broekstraat MaasbreeBroekstraat 65
De Groenling PanningenSteenbakkerstraat 78
Hof Ter Borcht BaarloZuivelstraat 5
Piushof PanningenPiushof 85