Voeding en Diëtetiek

Onze diëtisten helpen u bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.
 

Heeft u vragen?
088 - 6101964

Door goed te eten kun je fit en gezond blijven. De diëtisten van De Zorggroep Voeding en Diëtetiek adviseren en ondersteunen bij het toepassen van gezonde eetgewoontes.

Samen met u bekijkt de diëtist welke veranderingen op het gebied van voeding nodig zijn en hoe u dit kunt realiseren. Kleine aanpassingen kunnen ervoor zorgen dat u beter in uw vel zit. Hiervoor maakt de diëtist in overleg met u en/of het multidisciplinair team een plan. Dit plan houdt zo veel mogelijk rekening met uw bestaande eetgewoonten, financiële situatie en leef- en werkomstandigheden. Ook is er volop aandacht voor de bereidingswijzen, variatiemogelijkheden en productinformatie. De begeleiding is erop gericht om u en/of uw (mantel)zorgers zelfstandig met het dieet of aangepaste voeding om te leren gaan.

Onze diëtisten geven individueel advies, maar ook voorlichting in groepsverband of themabijeenkomsten. Ook online dieetbegeleiding behoort tot de mogelijkheden. Al onze diëtisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.


Begeleiding door de diëtist

De begeleiding door de diëtist bestaat uit een eerste gesprek en een vervolgbegeleiding op het spreekuur of in cursusverband. Op basis van het eerste gesprek stelt de diëtist een persoonlijk advies voor u samen. De begeleiding is erop gericht om u te helpen zelfstandig met het dieet om te gaan. Een eerste bezoek duurt gemiddeld 45-60 minuten, een vervolgconsult 30 minuten.

Kosten en vergoedingen

Hoe maak ik een afspraak met een diëtist? 

  1. Bel naar 088 - 6101964
  2. Of stuur een e-mail naar clientsupport.expertise@dezorggroep.nl
  3. Een verwijzing is niet nodig

 

DIRECT AANVRAGEN