Voeding en Diëtetiek

Onze diëtisten helpen u bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.
 

Heeft u vragen?
088 - 6101964

Uw gewicht baart u zorgen, u bent te licht of te zwaar. Of u heeft een aandoening die een wijziging in uw eetpatroon noodzakelijk maakt. U sport intensief en heeft daarom behoefte aan een voedingsadvies. Uw baby is allergisch voor bepaalde voeding. Of u wilt een gezondere leefstijl. Voor al deze zaken kunt u onze diëtisten raadplegen.
 

De diëtist bekijkt samen met u welke wijzigingen in uw voedingspatroon nodig zijn. Hiervoor wordt in overleg met u een persoonlijk plan gemaakt. Onze diëtisten geven individueel advies, maar ook voorlichting in groepsverband, cursussen en themabijeenkomsten. Ook online-dieetbegeleiding behoort tot de mogelijkheden.
Al onze diëtisten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.


Begeleiding door de diëtist

De begeleiding door de diëtist bestaat uit een eerste gesprek en een vervolgbegeleiding op het spreekuur of in cursusverband. Op basis van het eerste gesprek stelt de diëtist een persoonlijk dieet voor u samen. De begeleiding is erop gericht om u te helpen zelfstandig met het dieet om te gaan. Een eerste bezoek duurt gemiddeld 45-60 minuten, een vervolgconsult 30 minuten.

Hoe maak ik een afspraak met een diëtist? 

  1. Bel naar 088 - 6101964
  2. Of stuur een e-mail naar clientsupport.expertise@dezorggroep.nl
  3. Een verwijzing is niet nodig

 

DIRECT AANVRAGEN