Hof Ter Borcht

GemeentePeel en Maas

Zuivelstraat 5
5991 AN

BaarloZorgcentrum Hof Ter Borcht van De Zorggroep ligt in het centrum van het karakteristieke kastelendorp Baarlo. Hof Ter Borcht is een gecombineerd zorgcentrum met zorgapppartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening en groepswoningen voor mensen met dementie. 

 
Hof Ter Borcht beschikt over 20 eenpersoons appartementen voor mensen met lichamelijke aandoeningen. Echtparen wonen in twee naast elkaar liggende appartementen. Ook zijn er drie groepswoningen, voor in totaal 24 mensen met dementie: Douvenhof, Speulhof en Schereshof. In de groepswoning hebben zij elk hun eigen appartement en er is een gezamenlijke huiskamer.

Hof Ter Borcht is vooral een plek om te wonen: uw nieuwe thuis. U kunt er ook zelf dingen blijven doen, al dan niet met hulp van familie, vrienden en kennissen. Daar waar nodig krijgt u natuurlijk hulp van onze medewerkers en vrijwilligers.

Er is van alles te doen voor de bewoners: zo kunnen zij naar de gym, er zijn regelmatig muziekmiddagen, er komen wel eens dieren op bezoek en elke woensdagmiddag kunnen bewoners gaan wandelen met de wandelclubvrijwilligers. Uiteraard zijn er ook individuele activiteiten, gericht op de persoonlijke wensen van bewoners. 

Onze medewerkers
Onze plannen
Meer locaties in de buurt
Broekstraat MaasbreeBroekstraat 65
Ruijsstraat Helden HeldenRuijsstraat 80
De Groenling PanningenSteenbakkerstraat 78Faciliteiten

Kapper

Lift

Pedicure

Restaurant


Capaciteit

44

#
Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u zelf via de website van het CIZ aanvragen of via uw huisarts laten aanvragen. Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen.
             Of u kiest er voor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755

 

Diana Salverda

Manager Hof Ter Borcht

Waarom De Zorggroep?

8.7

Wij worden gemiddeld met een 8.7 beoordeeld op ZorgkaartNederland