Roermond Vitaal

Roermond Vitaal is vanaf 18 januari weer geopend.

Heeft u vragen?
0475-345384 Ma - Vrij 09:00 - 17:00

Het beweegcentrum voor de 55-plusser

Wilt u ook gezellig sporten onder leeftijdsgenoten?
Kom dan kennismaken met Roermond Vitaal. In onze nieuwe, moderne sportschool in Revalidatiecentrum Vita Nova, krijgen 55-plussers alle rust en ruimte om te werken aan hun vitaliteit op de manier die het beste bij hun levensstijl past. Zelfstandig, onder begeleiding van een fysiotherapeut of in groepsverband.

U bepaalt
Op basis van een persoonlijke intake krijgt u eerst een beoordeling van uw gezondheidssituatie. Daarna volgt een advies voor een gericht traject met oefeningen die passen bij uw lijf en levensstijl. Hoe en wanneer u dat traject invult, bepaalt u zelf. We willen graag dat u er plezier aan heeft. U mag elke dag komen sporten, maar u moet niets.

Begeleiding
Tijdens de begeleidingsuren zijn er fysiotherapeuten aanwezig om u te helpen de meest geschikte oefeningen te doen. In een intakegesprek wordt dit uitgebreid besproken. Tijdens dit gesprek wordt uw conditie beoordeeld en gekeken naar uw wensen. Vervolgens ontvangt u een persoonlijk trainingsschema.

Gericht bewegen
Ontdek bij ons het nieuwe sporten voor de 55-plusser: leuke, kleinschalige groepslessen gericht op stabiliteit, mobiliteit en spierkracht. Hierin is veel aandacht voor dagelijkse bewegingen zoals traplopen, boodschappen tillen en huishoudelijke klussen. Heeft u een chronische ziekte of iets anders waar we rekening mee dienen te houden? Dan wordt u lesprogramma daar natuurlijk op aangepast.

Meer over Roermond Vitaal

Abonnementen
Openingstijden, begeleidingsuren en groepslessen
Korting met Groene Kruis Ledenorganisatie

Hoe kan ik me aanmelden?

Wilt u zich aanmelden om te gaan sporten bij Roermond Vitaal? Stuur dan een mail naar Roermond Vitaal of bel met 0475-345384 om een afspraak in te plannen. Tijdens de intake vult u dan samen met de instructeur het aanmeldformulier in. U kunt natuurlijk altijd binnen lopen als u vragen heeft.

MAIL ONS

Wilt u uw abonnement opzeggen? Klik dan hier. Het ingevulde formulier kunt u afgeven aan een van onze instructeurs.
De algemene voorwaarden van Roermond Vitaal kunt u hier lezen.

Tevreden sporters aan het woord

We hebben alle drie een zware ingreep voor de kiezen gehad en zijn daar nu van hersteld. Nu helpen we anderen die aan het revalideren zijn een klein beetje vooruit door onze vrolijke, positieve energie. Het is wel leuk om tijdens het sporten ook een beetje lol te hebben en dat gaat bij Roermond Vitaal!

Monique, Annie & JannekeWaarom De Zorggroep?

7.1

Wij worden gemiddeld met een 7,1 beoordeeld op ZorgkaartNederland