Hof te Berkel

GemeenteHorst aan de Maas

Hof te Berkel 1-9
5961 KX

HorstHof te Berkel is een woonwijk in Horst. Het is een dynamische wijk voor jong en oud, grenzend aan het centrum. Hierdoor zijn veel voorzieningen bereikbaar. Hof te Berkel heeft een diversiteit aan woningen en gebouwen en een groen karakter. De Zorggroep heeft groepswoningen voor mensen met dementie gebouwd plus zorgappartementen voor mensen met een fysieke beperking. Ook is er een Gezondheidscentrum waar behandelaren hun diensten aanbieden.

 
Hof te Berkel is naast een zorgwijk vooral een plek om te wonen: uw nieuwe thuis. U kunt er ook dingen zelf blijven doen, al dan niet met hulp van familie, vrienden en kennissen. Daar waar nodig krijgt u natuurlijk hulp van onze medewerkers en vrijwilligers. Als bewoner van Hof te Berkel geniet u alle vrijheid en privacy. U woont in een eigen kamer of appartement waarvan u zelf de sleutel heeft. Deze kunt u aanvullend naar eigen smaak inrichten.

In Hof te Berkel krijgt u een vast aanspreekpunt: de coördinator van zorg en diensten. Met hem of haar maakt u ook de afspraken in uw zorgplan. In Hof te Berkel krijgt u automatisch een nieuwe arts: onze specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast is er een 24-uurs bereikbaarheidsdienst, zodat er zo nodig altijd snel een arts aanwezig kan zijn.
 

Onze medewerkers


Faciliteiten

Fitness

Kapsalon

Lift

Pedicure

Scootmobielruimte met oplaadpunt


Capaciteit

138


#Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u zelf via de website van het CIZ aanvragen of via uw huisarts laten aanvragen. Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen.
             Of u kiest er voor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755 (Tijdens kantooruren)


Winnie Driessen

Manager Hof te Berkel

Waarom De Zorggroep?

8.1

Wij worden gemiddeld met een 8.1 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt
Schoutstraat SevenumSchoutstraat 8a
Sevenheym SevenumMaasbreeseweg 8