Herte

GemeenteRoermond

Op De Steen 81
6049 LB

HertenIn de wijk Oolderveste in Herten heeft De Zorggroep woonzorgcentrum Herte gerealiseerd. Het herbergt appartementen voor mensen met een verzorgingshuisindicatie of een verpleeghuisindicatie. Verder zijn er kamers voor mensen met dementie en ook woonstichting Wonen Zuid heeft er 40 zorgappartementen liggen waar De Zorggroep thuiszorg kan leveren.

 
Alle ruimtes zijn sfeervol en eigentijds ingericht en doen huiselijk aan. Rondom Herte is een prachtige tuin aangelegd. Hier kunnen bewoners prima wandelen of op een bankje genieten van de zon. Herte is vooral een plek om te wonen: uw nieuwe thuis. U kunt er ook zelf dingen blijven doen, al dan niet met hulp van familie, vrienden en kennissen. Daar waar nodig krijgt u natuurlijk hulp van onze medewerkers en vrijwilligers. Als bewoner van Herte geniet u alle vrijheid en privacy. U woont in een eigen appartement waarvan u zelf de sleutel heeft. Ook kunt u uw appartement aanvullend naar eigen smaak inrichten. Dat laatst geldt ook voor uw kamer als u in een groepswoning woont.

In Herte krijgt u een vast aanspreekpunt: de coördinator van zorg en diensten. Met hem of haar maakt u ook de afspraken in uw zorgplan. Afhankelijk van uw situatie kunt u gebruik blijven maken van de diensten van uw huisarts. Mocht een specialist ouderengeneeskunde nodig zijn vanwege de indicatie, dan wordt die toegewezen door De Zorggroep en wordt die dus uw behandelend arts. Daarnaast is er een 24-uurs bereikbaarheidsdienst, zodat er zo nodig altijd snel een arts aanwezig kan zijn.
  

Onze medewerkers


Faciliteiten

Bibliotheek

Gemeenschappelijke tuin en/of terras

Kapper

Opticien en audicien

Pedicure

Restaurant

Schoonheidsspecialiste

Stilteruimte

Wasverzorging

Wellness- en snoezelruimte

Winkel


Capaciteit

95


#Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u zelf via de website van het CIZ aanvragen of via uw huisarts laten aanvragen. Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen.
             Of u kiest er voor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755 (Tijdens kantooruren)


Ellen Huijs

Manager Herte

Waarom De Zorggroep?

7.9

Wij worden gemiddeld met een 7.9 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt
Dagbehandeling Delta RoermondHeinsbergerweg 176-G
Amaliahof SwalmenPrins Willem Alexanderstraat 1
Hospice De Ark RoermondHeinsbergerweg 176-F
Revalidatiecentrum Vita Nova RoermondNavigeer naar: Nassaustraat 116