St. Julia

GemeenteVenlo

Venloseweg 6
5931 GT

TegelenZorgcentrum St. Julia van De Zorggroep ligt in Tegelen, nabij het centrum. Het gebouw telt drie verdiepingen met in totaal 36 eenpersoons appartementen. Op de benedenverdieping bevindt zich een recreatiezaal waar activiteiten plaatsvinden en samen gegeten wordt. Een ander deel van het gebouw is als klooster in gebruik door de Zusters van Onze Lieve Vrouw.

 
St. Julia is naast een zorgcentrum vooral een plek om te wonen: uw nieuwe thuis. De appartementen bestaan uit een woon-/slaapkamer met open keuken en een aparte badkamer. Bewoners van St. Julia genieten alle vrijheid en privacy. Ze hebben hun eigen appartement die naar eigen smaak in te richten is. U kunt veel dingen zelf blijven doen, al dan niet met hulp van familie, vrienden en kennissen. Daar waar nodig krijgt u hulp van onze medewerkers en vrijwilligers. In St. Julia vinden allerlei activiteiten plaats waar bewoners zowel individueel als in groepsverband aan kunnen deelnemen.  Ook wordt er samengewerkt met verenigingen, scholen en andere externe organisaties.

In St. Julia krijgt u een vast aanspreekpunt: de coördinator van zorg en diensten. Met hem of haar maakt u ook de afspraken in uw zorgplan. Afhankelijk van uw situatie kunt u gebruik blijven maken van de diensten van uw huisarts. Mocht een specialist ouderengeneeskunde nodig zijn vanwege de indicatie, dan wordt die toegewezen door De Zorggroep en wordt die dus uw behandelend arts. Daarnaast is er een 24-uurs bereikbaarheidsdienst, zodat er zo nodig altijd snel een arts aanwezig kan zijn.
  
Onze medewerkers
Onze plannen


Faciliteiten

Activiteitenprogramma

Bibliotheek

Gebedsruimte

Gemeenschappelijke tuin en/of terras

Kapper

Lift

Pedicure

Wasverzorging


Capaciteit

36
#


 

Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u zelf via de website van het CIZ aanvragen of via uw huisarts laten aanvragen. Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen.
             Of u kiest er voor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755


Dennis Heijnen

Manager St. Julia

Waarom De Zorggroep?

8.7

Wij worden gemiddeld met een 8.7 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt
De Beerendonck VenloDeken van Oppensingel 8
Hospice Mariaweide VenloNieuwstraat 41
D'n Horstgraaf VenloAuxiliatrixweg 35
Meeuwbeemd VenloDokter Blumenkampstraat 4