Revalidatiekliniek Noord-Limburg

GemeenteVenlo

Heren van Tegelen 3
5931 MD

Tegelen
 

Revalidatiekliniek Noord-Limburg biedt revalidatiezorg voor volwassenen vanaf 18 jaar. Op deze afdeling komt de kennis en kunde van twee organisaties samen: de medisch specialistische revalidatiezorg van Adelante en de revalidatiezorg voor ouderen van De Zorggroep.

In het leven kan het soms anders lopen dan verwacht. Een (aangeboren) aandoening, ongeval, ziekte of operatie kan complexe gevolgen hebben. Dagelijkse dingen die je voorheen ‘gewoon’ deed, zijn ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Revalidatie kan dan helpen. Zowel om de aandoening, het letsel of de ziekte te behandelen als om de gevolgen daarvan te verminderen.

Bent u bijvoorbeeld na een auto-ongeluk aan uw rug geopereerd? Is uw heup of schouder na een ongelukkige val gebroken? Of heeft u na een beroerte problemen met uw arm of hand? Dan volgt meestal een intensieve periode van revalidatie. U verblijft daarvoor in onze revalidatiekliniek in Tegelen. Daar werkt u samen met een gespecialiseerd revalidatieteam aan het herstel van uw zelfredzaamheid, zodat u thuis weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren en deelnemen aan de maatschappij.   

 

Informatie voor cliënten
Informatie voor verwijzers

Meer informatie

Heeft u vragen over revalideren bij Revalidatiekliniek Noord-Limburg? Bel dan met onze afdeling Zorgbemiddeling, telefoon 088 - 61 01 755 (bereikbaar tijdens kantooruren).