De Mulder

GemeenteVenray

Veltumse Kleffen 68
5801 SJ

VenrayDe Zorggroep heeft in de Venrayse wijk Veltum in het gebouw De Mulder 40 appartementen voor mensen met een fysieke aandoening gerealiseerd. De buurt staat bekend als vriendelijk en is nog volop in ontwikkeling. Op de begane grond van De Mulder bevindt zich een wijk- ontmoetingscentrum: een ontmoetingsplek en steunpunt in én voor de buurt.


De Mulder is naast een woon- en zorggebouw vooral een plek om te wonen: uw nieuwe thuis. U kunt veel dingen zelf blijven doen, al dan niet met hulp van familie, vrienden en kennissen. Daar waar nodig krijgt u thuis hulp van onze medewerkers en vrijwilligers, die dan daarvoor bij ú op bezoek komen!

Uw zorgappartement heeft een gebruiksoppervlakte van gemiddeld 60 vierkante meter en is voorzien van een woonkamer met open keuken, een berging, een royale slaapkamer, een aparte badkamer met toilet, douche en wastafel en een loggia. Het gebouw heeft op elke etage een buurtkamer die gebruikt kunnen worden voor activiteiten of om er samen een kop koffie te drinken.

In De Mulder krijgt u een vast aanspreekpunt: de coördinator van zorg en diensten. Met hem of haar maakt u ook de afspraken in uw zorgplan. Afhankelijk van uw situatie kunt u gebruik blijven maken van de diensten van uw huisarts. Mocht een specialist ouderengeneeskunde nodig zijn vanwege de indicatie, dan wordt die toegewezen door De Zorggroep en wordt die dus uw behandelend arts. Daarnaast is er een 24-uurs bereikbaarheidsdienst, zodat er zo nodig altijd snel een arts aanwezig kan zijn.

 

Onze medewerkers
Onze plannen


Faciliteiten

Lift

Scootmobielruimte met oplaadpunt

Wasverzorging


Capaciteit

40


#Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u of uw huisarts aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen.
             Of u kiest er voor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755 (Tijdens kantooruren)


Nanette Welten

Manager De Mulder

Waarom De Zorggroep?

8.7

Wij worden gemiddeld met een 8.7 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt
IEP Venray VenrayOverloonseweg 6
Vincentiushof VenrayVincentiushof 1 - 12