Lindenlaan

GemeenteBergen

Lindenlaan 6-8
5854 AM

Nieuw Bergen 

 

 

 

 

 

 

 

In zorglocatie Lindenlaan zijn 40 zorgstudio's en een aantal multifunctionele ruimtes. Een zorgstudio, bestaande uit een zit/slaapkamer met eigen badkamer, biedt een beschermde woonomgeving voor mensen met dementie. De Zorggroep ondersteunt hen om zo veel mogelijk het leven te leiden zoals ze dat gewend waren. De zorg wordt geboden in nauwe samenwerking met familie en naasten. 

Welzijn
Bij het wonen in zorglocatie Lindenlaan staat het welzijn van de bewoners voorop. Zij wonen er zo veel mogelijk als thuis. In het gebouw zijn, verdeeld over twee etages, 40 zorgstudio’s die elk voorzien zijn van een ruime badkamer met eigen sanitair. De bewoners hebben op hun etage de beschikking over twee huiskamers waar ze gezellig kunnen zitten en waar ook activiteiten plaatsvinden. In de grote leefkeuken, het centrale punt op de etage wordt elke dag vers gekookt. De bewoners van de begane grond hebben vanuit de leefkeuken direct toegang tot een mooi aangelegde tuin met wandelpaden en diverse zitjes. De eerste verdieping heeft een groot balkon van zo'n 60 m2. 

Duurzaam
Locatie Lindenlaan voldoet aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG) en heeft een hogere isolatiewaarde dan voorgeschreven. Ook is het terrein ingericht met verschillende soorten hagen en ingezaaid met een breed bloemen- en kruidenmengsel voor een grote biodiversiteit. Het hemelwater wordt volledig opgevangen in de wadi (een met grassen begroeide en met grind gevulde ondiepe greppel) en geïnfiltreerd om verdroging tegen te gaan.

Onze medewerkers

Faciliteiten

Gemeenschappelijke tuin en/of terras
Gezamenlijke keuken
Buurtruimtes
Lift

Capaciteit

40

Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u of uw huisarts aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen. Of u kiest ervoor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 6101 755

Meer locaties in de buurt


Bianca Rongen

Manager Lindenlaan