Hulp aan Huis

Groene Kruis Hulp aan Huis is professionele mantelzorg in de thuissituatie.
 

Heeft u vragen?
088 - 61 088 61

U wilt het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook als uw gezondheid achteruit gaat en u meer zorg nodig heeft. Dat is niet altijd makkelijk geregeld. Daarom is er een nieuwe service die liefdevolle zorg, ondersteuning en aandacht doorlopend kan bieden. En dat noemen we Groene Kruis Hulp aan Huis. Wij werken met vaste gezichten, dat is wel zo vertrouwd!

Groene Kruis Hulp aan Huis biedt in de thuissituatie:
- Praktische ondersteuning: hulp bij activiteiten in en om het huis om structuur aan te brengen. Denk aan samen licht huishoudelijk werk doen, samen boodschappen doen, samen plannen en voorbereiden van de maaltijd, samen tuinieren etc.;
- Gezelschap: samen tijd doorbrengen, een spelletje doen, wandelen, winkelen of op familiebezoek;
- Persoonlijke verzorging: ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals hulp bij het opstaan en naar bed gaan, wassen en aankleden, eten en drinken, slaap- en waakdiensten etc.

Groene Kruis Hulp aan Huis is er voor senioren en hun mantelzorgers, die door het ouder worden gezondheidsproblemen ervaren en daardoor niet meer alles zelf kunnen. Maar die wel nog zelfstandig willen blijven wonen met behoud van kwaliteit van leven. De thuisondersteuners van Hulp aan Huis kunnen dan uitkomst bieden.
Zij zijn een vast en vertrouwd gezicht in de thuissituatie en geven u nét dat extra beetje tijd en aandacht. Er ontstaat dan al gauw een hechte band. Zij assisteren waar nodig de al aanwezige wijkverpleging, thuisbegeleiding en de mantelzorgers. En ze geven u begeleiding en advies.
Uw wensen, en de dingen waaraan u elke dag zo gewend bent, zijn zoveel mogelijk leidend in de dienstverlening.
Hulp aan Huis wordt bekostigd vanuit de Wet Langdurige Zorg en kan als onderdeel van het Volledig Pakket Thuis (VPT) of het Modulair Pakket Thuis (MPT) worden ingezet.

Download hier de flyer over Groene Kruis Hulp aan Huis.

Hoe vraag ik Hulp aan Huis aan?

Hulp aan Huis wordt bekostigd vanuit de Wet Langdurige Zorg en kan als onderdeel van het Volledig Pakket Thuis (VPT) of het Modulair Pakket Thuis (MPT) worden ingezet.   

  1. Neem contact op met onze Klantenservice.?

KLANTENSERVICE Of bel naar: 088 - 61 088 61