Hospice Mariaweide

GemeenteVenlo

Nieuwstraat 41
5911 JS

VenloIeder mens zou graag thuis willen sterven, maar soms is dit niet mogelijk. In Hospice Mariaweide wordt niet alleen goede zorg geboden, er is ook alle tijd voor persoonlijke aandacht en ruimte voor persoonlijke invulling. Samen met familie en vrienden herinneringen ophalen. Samen praten over de zin van het leven. Samen huilen, lachen, de kamer inrichten met persoonlijke spulletjes. Familie en vrienden zijn dan ook altijd welkom.


Hospice Mariaweide is eigendom van de Stichting Hospice Venlo en alle zorg wordt er geleverd door Groene Kruis Thuiszorg van De Zorggroep. Het hospice heeft zes gastenkamers. Al deze kamers zijn ingericht om de gasten zo comfortabel mogelijk in Mariaweide te laten verblijven. Elke kamer heeft een kitchenette en een eigen sanitaire ruimte met douche, wastafel en toilet. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.hospicevenlo.nl.
 
Meer over deze locatieMeer over zorg


Faciliteiten

Gastvrouwen

Gemeenschappelijke keuken

Kapel

Lift


Capaciteit

6
Hoe kom ik in aanmerking voor opname?

Als u in aanmerking wilt komen voor een opname in Hospice Mariaweide, heeft u een indicatie nodig die door een wijkverpleegkundige gesteld wordt. Voor het aanvragen van die indicatie dient u rechtstreeks contact op te nemen met Hospice Mariaweide.  Ook uw huisarts of behandelend arts kan deze aanvraag indienen.

 


Meer locaties in de buurt