De Linde

GemeenteVenlo

De Linde 1-4_x00D_ Auxilliatrixweg 35
5915 PN

Venlo


In het Auxiliatrixpark in Venlo liggen in het gebouw De Linde vier groepswoningen van De Zorggroep. Deze groepswoningen bieden elk plaats aan zeven bewoners met dementie. Zij vormen samen een huishouden en hebben in de groepswoning een eigen kamer, waar zij zoveel als mogelijk de regie kunnen houden over hun dagelijkse leven.


Medewerkers, vrijwilligers, bewoners en mantelzorgers geven samen invulling aan het wonen en leven in De Linde. Wonen in De Linde betekent zoveel mogelijk wonen en leven zoals thuis. U kunt er ook zelf dingen blijven doen, al dan niet met hulp van familie, vrienden en kennissen. Daar waar nodig krijgt u natuurlijk hulp van onze medewerkers en vrijwilligers. Als bewoner van De Linde geniet u alle vrijheid en privacy. U kunt er uw kamer aanvullend naar eigen smaak inrichten.

Elke bewoner heeft in De Linde een eigen slaapkamer. Twee bewoners delen samen een toilet en een badkamer. In de gemeenschappelijke huiskamer wordt van alles georganiseerd. Bewoners bepalen zelf of ze aan activiteiten willen deelnemen. De activiteiten sluiten zo veel mogelijk aan bij het dagelijkse leven, maar er wordt ook regelmatig samen naar muziek geluisterd of iets creatiefs gemaakt.

In De Linde krijgt u een vast aanspreekpunt: de coördinator van zorg en diensten. Met hem of haar maakt u ook de afspraken in uw zorgplan. Verder krijgt u automatisch een nieuwe arts: onze specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast is er een 24-uurs bereikbaarheidsdienst, zodat er zo nodig altijd snel een arts aanwezig kan zijn.

 

Onze medewerkers
Onze plannen


Faciliteiten

Gemeenschappelijke tuin en/of terras

Grand café

Kapper


Capaciteit

28

#
Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u of uw huisarts aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen.
             Of u kiest er voor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755 (Tijdens kantooruren)Ine Elt

Manager De Linde en De Witte Steen

Waarom De Zorggroep?

Wij worden gemiddeld met een beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt
Dagbehandeling De Nieuwe Munt TegelenHeren van Tegelen 3 & 6
De Witte Steen VenloAuxilliatrixweg 35
Centime TegelenDe Lom de Bergstraat 2-12
Crescendo VenloVia Crescendo 1