Bösdael

GemeenteBeesel

Bösdaellaan 47
5953 BW

ReuverAan de rand van het centrum van Reuver liggen in de wijk Bösdael een aantal zorgappartementen en groepswoningen van De Zorggroep. De appartementen zijn voor mensen die verzorging en verpleging nodig hebben en in de groepswoningen wordt zorg verleend aan mensen met dementie. In het gebouw Forum bevinden zich een dagverzorging, brasserie en een behandelcentrum van De Zorggroep.


Als bewoner van Bösdael geniet u alle vrijheid en privacy. U woont in een eigen appartement waarvan u zelf de sleutel heeft. U kunt uw appartement aanvullend naar eigen smaak inrichten. Als u in een groepswoning woont, geldt dat voor uw eigen kamer. De groepswoningen bevinden zich in het gebouw Porta Silva en kunt u elders onder deze naam ook vinden als aparte zorglocatie.

In Bösdael krijgt u een vast aanspreekpunt: de coördinator van zorg en diensten. Met hem of haar maakt u ook de afspraken in uw zorgplan. Medewerkers, vrijwilligers, bewoners en mantelzorgers geven samen invulling aan het wonen en leven in Bösdael. Wonen in Bösdael betekent zoveel mogelijk wonen en leven zoals thuis. 

Door de ligging dichtbij het winkelcentrum van het dorp zijn veel voorzieningen eenvoudig te bereiken. Bösdael is een dynamische wijk voor jong en oud: behalve circa 100 mensen die zorg van De Zorggroep ontvangen, wonen er ook zo'n 100 'vrije' huurders en kopers.

Heeft u vragen over wonen bij Bösdael, neem dan contact op met een van onze ambassadeurs Wonen, Welzijn en Zorg: Judith Wilbers en Laura Dohmen. Zij zijn te bereiken via de Klantenservice van De Zorggroep, 088 - 61 088 61 of mail naar ambassadeur.wonen.welzijn.zorg@dezorggroep.nl


Onze medewerkers
Ons cijfer
Onze plannen


Faciliteiten

Activiteitenprogramma

Bibliotheek

Biljart

Brasserie

Gemeenschappelijke tuin en/of terras

Jeu de boules

Kapper

Lift

Restaurant


Capaciteit

108#Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. 
Deze kunt u zelf via de website van het CIZ aanvragen of via uw huisarts laten aanvragen. Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.


  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen.
             Of u kiest er voor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755 (tijdens kantooruren)

Bewoners aan het woord

Ik woon nu ongeveer twee jaar in Bösdael en het bevalt me fantastisch! Het personeel is uitermate vriendelijk. Er wordt dan ook goed voor mij gezorgd en niets is te veel. Ook is er is bijna iedere dag wel iets te doen

De heer Twan de Rooij

woont sinds twee jaar in Bösdael

Waarom De Zorggroep?

7,1

Wij worden gemiddeld met een 7,1 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt
Porta Silva ReuverBösdaellaan 3-8