Specialistische 
verpleging

Bent u op zoek naar complexe medische zorg bij u thuis? Groene Kruis Wijkverpleging staat voor u klaar.

Heeft u vragen?
088 - 61 01 755





Groene Kruis Thuiszorg gaat voor u graag nog een stap verder dan de meeste thuiszorgorganisaties door de inzet van zeer specialistische diensten. Door dat extra beetje zorg kunt u mogelijk langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.

Alles wat in het ziekenhuis gedaan kan worden, kan in principe ook thuis. Onze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in het verlenen van complexe medische zorg. Om de best mogelijke zorg te kunnen bieden, werken onze verpleegkundigen samen met een team van specialisten, huisartsen, wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Er wordt gewerkt met protocollen van het ziekenhuis die zo nodig worden aangepast aan de thuissituatie.
Door onze hulp hoeft u minder vaak naar het ziekenhuis, kunt u na verblijf in het ziekenhuis sneller naar huis of kan opname in het verpleeghuis worden voorkomen. Onze verpleegkundigen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar en staan dus altijd voor u klaar.
 
Mocht iemand langdurig specialistische zorg nodig hebben, dan worden de verpleegkundigen getraind om de zorg (gedeeltelijk) over te nemen. Zo kunnen gespecialiseerde verpleegkundigen u, uw partner of kind bijvoorbeeld helpen met het aanleggen en verwijderen van een infuus. Ook ondersteunen zij bij chemotherapie, pijnbestrijding, antibioticabehandelingen, beademing en bewaking van vitale functies.

Hoe vraag ik specialistische verpleging aan?

U kunt zelf specialistische verpleging aanvragen. Ook uw huisarts, specialist, ziekenhuisverpleegkundige, mantelzorger of familielid kan deze zorg bij ons aanvragen. 

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling (tel. 088 - 61 01 755)
  2. De huisarts of wijkverpleegkundige bespreekt met u wat u zelf nog kunt en welke verpleging en verzorging nodig is.
  3. De wijkverpleegkundige van Groene Kruis Wijkverpleging helpt u graag verder.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755 (bereikbaar tijdens kantooruren)

"Mijn vrouw is al enige tijd ernstig ziek. Helaas kan ik, hoe graag ik dat ook zou willen, niet meer alleen voor haar zorgen. Je kunt je dus voorstellen hoe blij we zijn met Huub, een gespecialiseerd verpleegkundige van Groene Kruis Thuiszorg. Ik heb het gevoel dat het nu, mede door hem, iets beter gaat met Gerda."

Meneer Meulendijk

Is blij met gespecialiseerd verpleegkundige Huub.

Waarom De Zorggroep?