Revalidatie Solidus

GemeenteVenlo

Heren van Tegelen 12a
5931 ME

TegelenIn gebouw Solidus in Tegelen kunt u terecht voor geriatrische revalidatiezorg. Deze zorg is specifiek gericht op ouderen die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of beroerte. In Solidus verblijft u tijdelijk, totdat u weer voldoende hersteld bent om thuis zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen en leven.

In Solidus zijn 33 eenpersoonskamers, verdeeld over drie verdiepingen. Elke kamer is voorzien van een bed, nachtkastje, kledingkast, koelkast, sta op-stoel en kluisje. Elke kamer heeft een eigen badkamer.

Het revalidatieprogramma bestaat uit therapieën, zowel individueel als in groepsverband. Dat is hard werken. Uw motivatie en inzet is daarbij van groot belang. Revalideren gebeurt overigens niet alleen tijdens de therapiemomenten. Wij zien álle dagelijkse activiteiten als oefening en training, zoals bijvoorbeeld aankleden, tanden poetsen en een boterham smeren.

Wilt u meer weten over revalideren bij De Zorggroep? Klik dan hier.

Klik hier voor de informatiefolder over Solidus.

In Solidus zijn behandelaars van De Zorggroep werkzaam, zoals een specialist ouderengeneeskunde, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en diëtist. 
Wilt u meer weten over deze behandelaars, klik dan op 'Zorgspecialisten' bovenaan deze pagina.

Solidus beschikt ook over kamers voor een kortdurend verblijf dat is gericht op herstel, als blijkt dat u tijdelijk niet zelfstandig thuis kunt wonen. Meer informatie daarover vindt u in de folder Eerstelijnsverblijf (ELV) binnen De Zorggroep. Klik hier voor de folder.  

Onze medewerkersMeer over zorg


Faciliteiten

Fitness

Kapper

Lift

Restaurant


Capaciteit

33

#
In het ziekenhuis wordt een aanvraag geregeld.
Heeft u nog andere vragen over revalidatie?
Bel dan met onze afdeling Zorgbemiddeling.
Telefoon 088 - 61 01 755.

CliĆ«nten aan het woord

Ik woon nu ongeveer drie weken in Revalidatie Solidus en het bevalt me heel goed! Revalidatie Solidus heeft verschillende faciliteiten die ervoor zorgen dat ik goed aan mijn herstel kan werken. Het personeel is ook heel vriendelijk, ze zijn altijd bereid om me te helpen.

De heer Chris Curvers

verblijft sinds drie weken in Revalidatie Solidus

Waarom De Zorggroep?

7,1

Wij worden gemiddeld met een 7,1 beoordeeld op ZorgkaartNederland