Revalidatiecentrum Solidus

GemeenteVenlo

Heren van Tegelen 12a
5931 ME

TegelenIn gebouw Solidus in Tegelen kunt u terecht voor geriatrische revalidatiezorg. Deze zorg en behandeling is specifiek gericht op ouderen die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of beroerte. In Solidus verblijft u tijdelijk, totdat u weer voldoende hersteld bent om thuis zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen en leven.

Er zijn 33 eenpersoonskamers, verdeeld over drie verdiepingen. Elke kamer is voorzien van een bed, nachtkastje, kledingkast, koelkast, sta op-stoel en kluisje. Elke kamer heeft een eigen badkamer.

Solidus beschikt ook over kamers voor Eerstelijns Verblijf (ELV). Dit betreft kortdurend verblijf dat is gericht op herstel, als blijkt dat u tijdelijk niet zelfstandig thuis kunt wonen. Wilt u meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Het revalidatieprogramma bestaat uit therapieën, zowel individueel als in groepsverband. Dat is hard werken. Uw motivatie en inzet is daarbij van groot belang. Revalideren gebeurt overigens niet alleen tijdens de therapiemomenten. Wij zien álle dagelijkse activiteiten als oefening en training, zoals bijvoorbeeld aankleden, tanden poetsen en een boterham smeren.

In Solidus zijn behandelaars van De Zorggroep werkzaam, zoals een specialist ouderengeneeskunde, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en diëtist. 

Wilt u meer weten over revalideren bij De Zorggroep? Klik dan hier. U vindt daar algemene informatie en een aantal korte video's waarin behandelaars zoals een ergotherapeut, diëtiste en specialist ouderengeneeskunde vertellen wat hun werk inhoudt en wat zij kunnen betekenen voor de cliënt.

 

Onze medewerkersFaciliteiten

Fitness

Kapper

Lift

Restaurant


Capaciteit

33


#In het ziekenhuis wordt een aanvraag geregeld.
Heeft u nog andere vragen over revalidatie?
Bel dan met onze afdeling Zorgbemiddeling.
Telefoon 088 - 61 01 755.

Ankie van Schaik

Manager Revalidatie

Waarom De Zorggroep?

8.7

Wij worden gemiddeld met een 8.7 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt
De Beerendonck VenloDeken van Oppensingel 8
Hospice Mariaweide VenloNieuwstraat 41
Dagbehandeling De Nieuwe Munt TegelenHeren van Tegelen 3 & 6