Revalidatiecentrum Beukenhof

GemeenteVenray

Merseloseweg 130
5801 CE

Venray


Beukenhof is een afdeling voor geriatrische revalidatie van De Zorggroep, gevestigd in VieCuri Medisch Centrum in Venray. De revalidatiezorg is specifiek gericht op ouderen die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of beroerte. In Beukenhof verblijft u tijdelijk, totdat u weer voldoende hersteld bent om thuis zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen en leven.

Op de afdeling zijn 23 plaatsen voor revalidanten. Er zijn zowel een- als tweepersoonskamers. Verder zijn op de afdeling een aantal therapieruimtes. 

Beukenhof beschikt ook over kamers voor Eerstelijns Verblijf (ELV). Dit is een kortdurend verblijf dat is gericht op herstel, als blijkt dat u tijdelijk niet zelfstandig thuis kunt wonen. Wilt u meer weten? Klik dan hier voor meer informatie over Eerstelijns Verblijf.

Het revalidatieprogramma bestaat uit therapieën, zowel individueel als in groepsverband. Dat is hard werken. Uw motivatie en inzet is daarbij van groot belang. 
Revalideren gebeurt overigens niet alleen tijdens de therapiemomenten. Wij zien alle dagelijkse activiteiten als oefening en training, zoals bijvoorbeeld aankleden, tanden poetsen en zelf een boterham smeren. 

Op afdeling Beukenhof zijn behandelaars van De Zorggroep werkzaam, zoals een specialist ouderengeneeskunde, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en diëtist. 

Wilt u meer weten over revalideren bij De Zorggroep? Klik dan hier. U vindt daar algemene informatie en een aantal korte video's waarin behandelaars zoals een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, diëtiste en fysiotherapeut vertellen wat hun vak inhoudt en hoe zij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de cliënt.

 

 

 Onze medewerkers

Functieniveau

Omschrijving

Medewerkers in fte

Niveau 0 / overig

Diverse functies

0,9

Niveau 1 - zorg

Zorgondersteuners

0

Niveau 2 - zorg

Helpenden

2,7

Niveau 3 - zorg

Verzorgenden

7,0

Niveau 4 - zorg

Verpleegkundigen MBO

7,6

Niveau 5 - zorg

Verpleegkundigen HBO

0

Eindtotaal

 

18,1

Faciliteiten

Kapper

Pedicure

Wasverzorging


Capaciteit

23

#
Hoe vraag ik revalidatiezorg aan?

• Uw behandelend arts (huisarts of specialist) bepaalt welke revalidatiezorg u nodig heeft.

• De arts regelt een aanvraag voor het revalidatiecentrum.

Heeft u vragen over revalidatie?
Bel dan met onze afdeling Zorgbemiddeling. Telefoon 088 - 61 01 755 (bereikbaar tijdens kantooruren).


Ankie van Schaik

Manager revalidatie

Waarom De Zorggroep?

8.7

Wij worden gemiddeld met een 8.7 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt
IEP Venray VenrayOverloonseweg 6
Vincentiushof VenrayVincentiushof 1 - 12
De Mulder VenrayVeltumse Kleffen 68