Winkels

Medipoint Groene Kruis
 

Heeft u vragen?
088 - 10 20 100 maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17:00 en zaterdag: 8:30 - 17:00 

De Medipoint Groene Kruis winkels zijn de voordeur tot zorg: ze vormen de fysieke loketten waar u terecht kunt voor de aankoop van verpleegartikelen, een hoog-laag bed of een rollator, de huur of de uitleen van hulpmiddelen zoals krukken of bedverhogers, maar ook voor advies over de producten en de diensten van De Zorggroep.

Ook kunt u er een afspraak bij bijvoorbeeld een fysiotherapeut of diëtist plannen, of u regelt een oriënterend bezoek aan een zorglocatie van De Zorggroep. Elke maand profiteert u in de winkels van Medipoint Groene Kruis en in de webshop van aantrekkelijke aanbiedingen. Bent u lid van Groene Kruis Ledenorganisatie, dan hebt u een extra streepje voor. U profiteert dan niet alleen standaard van 10% korting op alle artikelen, elke maand selecteren we een aantal speciale acties, exclusief voor leden.

 

Locaties
Alle Medipoint Groene Kruis winkels liggen op centrale plekken: in een stadscentrum of nabij een ziekenhuis of gezondheidscentrum. Zo kunt u na een bezoek aan de huisarts, de verloskundige of een specialist makkelijk binnenlopen en meteen de benodigde producten en hulpmiddelen meenemen of een afspraak plannen.

Vind een Groene Kruis winkel bij u in de buurt.