Vrienden van
De Zorggroep

Iets extra's voor onze cliënten.
 

Heeft u vragen?
088 - 61 088 61

In Noord- en Midden-Limburg wonen ruim 5000 mensen in meer dan 40 zorgcentra: mensen met een gemiddelde leeftijd van 85 jaar, die door hun leeftijd, een ziekte en/ of handicap tijdelijk of permanent afhankelijk zijn van zorg en hulp nodig hebben om de regie over hun leven te kunnen blijven voeren. Medewerkers van De Zorggroep zetten zich dag in dag uit in om deze mensen de best mogelijke zorg te bieden.
 

Maar soms is er verlangen naar meer, bijvoorbeeld een dagje uit. Uitstapjes die - mede door bezuinigingen - niet met reguliere zorggelden kunnen worden betaald. Daarom heeft De Zorggroep de Stichting Vrienden van De Zorggroep opgericht. Deze stichting organiseert regelmatig iets extra's voor de bewoners van de woonzorgcentra van De Zorggroep. Zoals een uitstapje, een picknick of een muziekoptreden. De hulp van donateurs is daarbij onmisbaar. Samen met hun hulp kan Stichting Vrienden van De Zorggroep een helpende hand bieden.

U kunt De Zorggroep op verschillende manieren steunen:Vriend worden
Op deze manier wordt u donateur van Vrienden van De Zorggroep. Doneer eenmalig of maandelijks een geldbedrag, net wat u wilt en waarbij u zich prettig voelt. Als vriend ontvangt u vier keer per jaar een nieuwsbrief waarbij we u op de hoogte houden van de activiteiten die mede dankzij uw bijdrage gerealiseerd kunnen worden.

Vriend worden
Een deel van uw erfenis nalaten
Indien u een gedeelte van uw erfenis wenst na te laten aan de Stichting Vrienden van De Zorggroep, komt dit in zijn geheel ten goede aan de cliënten van De Zorggroep. U kunt zelf bepalen of u wilt kiezen voor een specifiek project/locatie om te ondersteunen. Deze wensen dienen vastgelegd te worden in uw testament door een notaris. Wij adviseren u hier u graag bij. Neem contact met ons op via vrienden@dezorggroep.nl of 088 - 610 8861
Contactclown beeld
Ondersteun de clownerie van een Contactclown door een – speciaal door Sjer Jacobs ontworpen – donatie te geven. Door clownerie weet een Contactclown rust te brengen binnen de psychogeriatrische afdelingen van een zorginstelling. Bij een gift van €250 ontvangt u het kleine Contactclown-beeld. Doneert u €1.000 dan overhandigen we het grote Contactclown-beeld. Wilt u dit project ondersteunen met een donatie? Stuur dan een mail naar Stichting Vrienden van De Zorggroep. 

Bestedingen van donaties en schenkingen

Met de inkomsten van donaties en schenkingen maakt Stichting Vrienden van De Zorggroep het mogelijk om iets extra’s te doen voor cliënten  voor wie het leven vaak moeilijk  is. Een keer iets verrassends, gezelligs, hartwarmends en opbeurends.

‘Vrienden van De Zorggroep’ organiseert en ondersteunt diverse projecten die dankzij uw steun gerealiseerd kunnen worden.
Verborgen Verlangens
Erato muzikaal contact
Muziek van jong voor oud
Contactclown
(Rolstoel)auto

Hoe doe ik een donatie of schenking?

Voor meer informatie over een van deze opties kunt u onze fondsenwerver bereiken via 088 - 61 8861 of mailen naar vrienden@dezorggroep.nl

 

DONEREN OF SCHENKEN