Vrienden van
De Zorggroep

Iets extra's voor onze cliënten.
 

Heeft u vragen?
088 - 61 088 61

In Noord- en Midden-Limburg wonen ruim 5000 mensen in meer dan 40 zorgcentra: mensen met een gemiddelde leeftijd van 85 jaar, die door hun leeftijd, een ziekte en/ of handicap tijdelijk of permanent afhankelijk zijn van zorg en hulp nodig hebben om de regie over hun leven te kunnen blijven voeren. Medewerkers van De Zorggroep zetten zich dag in dag uit in om deze mensen de best mogelijke zorg te bieden.
 

Maar soms is er verlangen naar meer, bijvoorbeeld een dagje uit. Uitstapjes die - mede door bezuinigingen - niet met reguliere zorggelden kunnen worden betaald. Daarom heeft De Zorggroep de Stichting Vrienden van De Zorggroep opgericht. Deze stichting organiseert regelmatig iets extra's voor de bewoners van de woonzorgcentra van De Zorggroep. Zoals een uitstapje, een picknick of een muziekoptreden. De hulp van donateurs is daarbij onmisbaar. Samen met hun hulp kan Stichting Vrienden van De Zorggroep een helpende hand bieden.

U kunt De Zorggroep op verschillende manieren steunen:

Vriend worden
Een deel van uw erfenis nalaten
Supportactie
miMakkus beeld kopen

 

Bestedingen van donaties en schenkingen

Met de inkomsten van donaties en schenkingen maakt Stichting Vrienden van De Zorggroep het mogelijk om iets extra’s te doen voor cliënten  voor wie het leven vaak moeilijk  is. Een keer iets verrassends, gezelligs, hartwarmends en opbeurends.

‘Vrienden van De Zorggroep’ organiseert en ondersteunt diverse projecten zoals:
Verborgen Verlangens
miMakkus
Verdubbelingsactie
Muziek van jong voor oud
Erato muzikaal contact

Hoe doe ik een donatie of schenking?

Voor meer informatie over een van deze opties kunt u onze fondsenwerver bereiken via 077 355 95 70 of mailen naar vrienden@dezorggroep.nl

 

DONEREN OF SCHENKEN Of bel naar: 077 355 95 70