Welkom bij de
Slimme Zorg Estafette

1 en 2 maart 2023 de Slimme Zorg Estafette bij De Zorggroep.

Heeft u vragen?
088-6108 861

Slimme Zorg Estafette 1 en 2 maart 2023

Warme zorg, wat is dat eigenlijk? Bijt inzet van zorgtechnologie daarbij? Op 1 en 2 maart laten we je graag zien hoe innovaties de zorg kunnen helpen. Warme zorg voor morgen, dat vinden we belangrijk. Tijdens de Slimme Zorg Estafette loop je bij de innovatheek en Zorg Communicatie Technologie zo even binnen om kennis te maken met bijvoorbeeld de Tessa of een bewegingssensor.

Naast de open inloop die van 10.00 tot 16.00 uur is, kun je deelnemen aan diverse workshops. Hoe ga je super simpel aan de slag met leuke beweegspellen? Joël Kruisselbrink en Stefan vertellen je er graag meer over! Of ga je liever in de theaterbank zitten voor een ludieke korte voorstelling over de Wet Zorg en Dwang? Er is ook aandacht voor jou zelf; ga aan boord bij Rian en Marijn, HR-medewerkers van De Zorggroep, van de workshop ‘Wees slim, zorg voor jezelf’ of hervind je Passie en werkplezier bij Jose Lenders.

Aanmelden workshops

 

 

 

Blokkenschema woensdag 1 maart

Blokkenschema donderdag 2 maart

Er is een beperkt aantal parkeerplekken bij het hoofdkantoor. Kom zoveel mogelijk de fiets, het openbaar vervoer of kom samen met andere collega's met de auto.

Pendelbus
Alle ruimte om met gemak te parkeren én voor de deur uitstappen? Zet je auto dan op de aangegeven ophaallocatie en je kunt met de pendelbus naar het hoofdkantoor. Gratis uiteraard! Beschikbaar van 9.45u tot 16.15u. Rijtijden worden zo flexibel mogelijk aangeboden, zodat je niet lang hoeft te wachten. Wil je je graag laten ophalen? Bel of sms dan de chauffeur op 06-16 06 83 72.


Workshops woensdag 1 maart

Bewegen
Tim Kroesbergen
Wees slim, zorg voor jezelf
Wet zorg en dwang

Workshops donderdag 2 maart

Bewegen
Zelfregie en bewegen
Passie en werkplezier
Wet zorg en dwang
Wees slim, zorg voor jezelf

Open inloop Zorgcommunicatie Technologie (ZCT)
Open inloop Innovatheek

Digitaal congres 1 maart 2023

Graag nodigen wij je uit voor ons digitale congres op woensdag 1 maart in het kader van de landelijke Slimme Zorg Estafette. Onder begeleiding van dagvoorzitter Kirsten Paulus delen verschillende sprekers met o.a. het ministerie VWS, Maastricht University, bestuur, management en professionals van De Zorggroep hun kennis en ervaringen.

  • Futuroloog Rob Meesen neemt ons mee naar de toekomst en schetst een beeld van de zorg in 2040. Wat is de weg naar het nieuwe normaal? Daarover gaan we in gesprek met o.a. het ministerie van VWS en Jos Merx, lid Raad van Bestuur bij De Zorggroep.
  • Hoe innovation ready is jouw organisatie eigenlijk? Onderzoeker Monique van den Hoed geeft inzicht in de ingrediënten die van belang zijn. Waarna een kijkje in de keuken volgt bij De Zorggroep. Hoe krijgen daar de ingrediënten vorm? En hoe wordt daar de organisatie van innovatie opgezet?
  • Wat betekent innovatie in de zorg voor cliënten en medewerkers? Welke dynamiek geeft dit op de werkvloer? Verhalen uit de praktijk over het anders gaan kijken, denken en handelen. En over hoe dit structureel vorm krijgt.

Meld je aan voor het online congres

Voorafgaand aan het congres ontvang je de deelnamelink.