Ondersteuning 
zorgvrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg.
 

Heeft u vragen?
088 - 61 088 61

Vrijwilligers in de gezondheidszorg zijn onmisbaar. Ze leveren een wezenlijke bijdrage aan het welzijn van cliënten. Zo is het ook bij De Zorggroep. Heeft u een uurtje over in de week? Dan is De Zorggroep misschien wel iets voor u. Met vrijwilligerswerk kunt u écht iets voor iemand betekenen.

Als vrijwilliger levert u een aanvulling op de zorg die beroepskrachten en familieleden verlenen. U bent dus niet bezig met verzorging, verpleging of behandeling. De bezigheden van vrijwilligers variëren van het begeleiden van cliënten bij dagelijkse activiteiten, zoals handwerken, wandelen en de krant (voor)lezen, tot het begeleiden van cliënten naar het ziekenhuis of gewoon een praatje maken. Het welzijn van onze cliënten staat hierbij voorop.

De Zorggroep biedt zowel vrijwilligerswerk binnen locaties als bij mensen in de thuissituatie.

We zijn voortdurend op zoek naar mensen zoals u. Mocht u ervoor kiezen om vrijwilliger te worden, dan vinden wij uw inzet heel belangrijk. De cliënten en De Zorggroep moeten op u kunnen rekenen. Vanzelfsprekend krijgt u hier als vrijwilliger ook veel voor terug, van de cliënt, maar ook van de organisatie en via de Voordeelpas.

Lees meer over het werken als vrijwilliger bij De Zorggroep en meld je aan als vrijwilliger