Nieuwe dagbesteding: Abdij Ulingsheide


 

Maart 2022 - De Zorggroep heeft een nieuwe dagbestedingslocatie geopend in abdij Ulingsheide in Venlo (Tegelen). Op deze locatie organiseren we een zinvolle en belevingsgerichte invulling van de dag voor mensen die ouder worden in en rond Venlo. De dagbesteding is open op maandag, dinsdag en donderdag.

Op deze unieke plek in een groene omgeving staan persoonlijke aandacht, elkaar ontmoeten, buitenleven en bewegen centraal. Elk mens is uniek en daarom passen wij de activiteiten aan op de wensen en behoeften van onze bezoekers en hun mantelzorgers. Samen met onze vrijwilligers heten we u van harte welkom voor een gezellige dag.

Op 7, 8 en 10 maart zijn er inloopdagen voor zorgverleners georganiseerd. Dit waren trajectbegeleiders dementie, thuisbegeleiders en seniorencoaches van Incluzio.  Zij vonden de locatie uniek én mooi dat het in een groene omgeving ligt.

De mogelijkheden om buiten allerlei activiteiten te ondernemen werd als een aanwinst gezien. De ruimte is groot genoeg en uitnodigend voor ouderen. Zij gaan binnen hun werkveld bekijken voor wie deze locatie passend is.

Meer weten over deze nieuwe dagbesteding? Neem dan contact op via 06 12 880 609 of abdijulingsheide@dezorggroep.nl