Groene Kruis Ledenorganisatie

Samen sterker voor zorg en welzijn. Onze missie is om bij te dragen aan meer zingeving, eigen regie en welzijn van onze leden met services die helpen meer uit het leven te halen, zoals lezingen, themabijeenkomsten, hulpmiddelen, maar ook dat stukje geluk en ontspanning.


Profiteer met het hele gezin van de gemakken en voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie. Met dit lidmaatschap voor maar €15,95 per jaar kunt u gebruik maken van allerlei kortingen en aanbiedingen. Al meer dan 73.000 leden gingen u voor.

 
Met onze diensten houdt u de regie over uw eigen leven. Ze ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving. Zo zetten wij ons in voor iedereen in elke levensfase. 

Wilt u graag meedenken over hoe onze ledenorganisatie haar producten en diensten kan verbeteren? Meld u dan aan voor het ledenpanel. U ontvangt dan een vragenlijst die u online kunt invullen. U ontvangt altijd een terugkoppeling van de uitkomsten van het onderzoek. De ervaringen en meningen van onze leden zijn een must om nog beter te kunnen inspelen op de wensen en behoeften.

Omdat je niet weet wat gaat komen

Groene Kruis Ledenorganisatie is er voor jong en oud. We zijn de eerste stop voor iedereen binnen Noord- en Midden-Limburg die gezond- of welzijnsvragen heeft. We denken mee, verwijzen door of kijken samen naar de mogelijkheden zijn. Met ruim 73.000 leden (huishoudens) in Noord- en Midden-Limburg zijn we een van de grootste ledenorganisaties van Nederland. We zijn een betrouwbare partner en helpen op een warme en betrokken manier iedereen die informatie en oplossingen nodig heeft als hij of zij even de weg niet weet in het grote zorg- en welzijn-landschap. Daarnaast willen we alle inwoners van Noord- en Midden-Limburg de tools geven om het dagelijks leven zo gezond mogelijk in te richten op een manier die bij hen past.

We willen van toegevoegde waarde zijn voor onze leden als ze geconfronteerd worden met de kwetsbaarheid van het leven. Juist dan reiken wij de handvatten aan om jou verder te helpen.

Meer informatie Groene Kruis Ledenorganisatie

Korting bij Medipoint Groene Kruis
Korting bij VGZ Zorgverzekeraar
Goed geregeld
Comfortabel wonen
Fit en vitaal
Gemak aan huis
Ledenpanel Groene Kruis Ledenorganisatie

Hoe meld ik me aan voor
Groene Kruis Ledenorganisatie?

  1. Vul dit formulier in

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 -61 07 654