Ledenorganisatie

Profiteer met het hele gezin van de gemakken en aantrekkelijke voordelen.
 


Profiteer met het hele gezin van de gemakken en voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie. Met dit lidmaatschap voor maar €15,95 per jaar kunt u gebruik maken van allerlei kortingen en aanbiedingen. Al meer dan 73.000 leden gingen u voor.

 
Met onze diensten houdt u de regie over uw eigen leven. Ze ondersteunen u bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven en werken in de eigen leefomgeving. Zo zetten wij ons in voor iedereen in elke levensfase. 

Wilt u graag meedenken over hoe onze ledenorganisatie haar producten en diensten kan verbeteren? Meld u dan aan voor het ledenpanel. U ontvangt dan een vragenlijst die u online kunt invullen. U ontvangt altijd een terugkoppeling van de uitkomsten van het onderzoek. De ervaringen en meningen van onze leden zijn een must om nog beter te kunnen inspelen op de wensen en behoeften.

Ledenpanel Groene Kruis Ledenorganisatie
Groene Kruis Ledenorganisatie is voortdurend op zoek naar verbetering van haar producten en diensten voor de 73.000 leden (huishoudens in Noord- en Midden –Limburg). Daarom is er een ledenpanel opgericht; een team van leden die online met ons mee willen denken, ideeën willen aandragen en ideeën willen voorzien van feedback.

Als deelnemer van het ledenpanel kunt u online uw mening geven over onderwerpen in relatie tot Groene Kruis Ledenorganisatie. Deelname is altijd vrijblijvend; u bent nergens toe verplicht. Uw gegevens blijven anoniem. U kunt zelf de plaats en het tijdstip kunt bepalen waarop u aan het onderzoek meedoet. Vier keer per jaar ontvangt u een vragenlijst. Het invullen duurt tussen de 5 en 10 minuten. Af en toe wordt er een wat langere vragenlijst aangeboden. U ontvangt altijd een terugkoppeling van de uitkomsten van het onderzoek. 

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden voor het ledenpanel, ga dan naar www.groenekruispanel.nl of bel met onze Klantenservice T. 088 - 61 07 654.

Voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie

 

 
 
  

Korting bij Medipoint Groene Kruis
Korting bij VGZ Zorgverzekeraar
Goed geregeld
Comfortabel wonen
Fit en vitaal
Gemak aan huis

Hoe meld ik me aan voor
Groene Kruis Ledenorganisatie?

  1. Vul dit formulier in

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 -61 07 654