Verplegen en verzorgen
in Noord- en Midden-Limburg

U kiest, we doen het samen
Ik ben op zoek naar:

Ik zoek in gemeente:

Of bekijk alle zorg in uw gemeente088 - 61 088 61
Tijdens kantooruren


8,1

 

Op Zorgkaart Nederland wordt
De Zorggroep gemiddeld met een 7,6 beoordeeld  en Groene Kruis met een 8,7.
Meer weten? Klik hier.
Zelf beoordelen? Klik hier.
Vrijwilliger worden?

Vast of incidenteel?Alert op coronavirus De Zorggroep houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Lees meer


Groene Kruis
Ledenorganisatie

 
Profiteer met het hele gezin van de gemakken en voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie. En dat voor maar €14,95 per kalenderjaar!


Vrienden van
De Zorggroep

Vrienden van De Zorggroep organiseert extraatjes voor de bewoners van onze zorgcentra. Zoals een uitstapje, picknick of concert. Verborgen Verlangens is een onderdeel van Vrienden van De Zorggroep.Werken bij De Zorggroep

Meer weten over werk of vakantiewerk?

Wat maakt De Zorggroep uniek?

Met een ruim assortiment aan zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra staat De Zorggroep in Noord- en Midden-Limburg klaar voor iedereen die zorg nodig heeft, van jong tot oud. Door open en eerlijk te communiceren, het uitspreken van verwachtingen en afspraken nakomen, voelt u zich bij ons welkom, gerespecteerd en rechtvaardig behandeld.

De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. We geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. Soms doen we dit alleen, dan weer met anderen, maar altijd met respect voor ieders keuzes en voorkeuren. We hebben oog en oor voor elkaar. Een professionele behandeling. Daar staan we voor!

 
 

"Ik wandel graag, iedere dag minstens 6 kilometer. En dat is goed te doen vanuit het zorgcentrum. Waarom ik wandel? Een vogel blijft ook niet in een boom zitten, die vliegt uit, als hij kan. Maar ik loop lang niet meer zoveel als vroeger. Sinds mijn hersenbloeding heb ik last van mijn oriëntatie. Toch heb ik deze zomer nog meegelopen aan de driedaagse in Horst."

   Jan van Rens (83),
   woont in Sevenheym