De Groenling

GemeentePeel en Maas

Steenbakkerstraat 78
5981 WV_x00D_

Panningen


De Groenling ligt in het Ringovenpark aan de rand van Panningen. In dit park kunnen bij de Ringoven kleinschalige activiteiten plaatsvinden. De Groenling is een multifunctioneel gebouw waar wonen, welzijn, zorg, werk en school samen komen. Het centrum van Panningen en alle voorzieningen zijn op loopafstand.


De Zorggroep heeft 50 zorgappartementen voor cliënten met een lichamelijke aandoening in De Groenling. De woningen zijn levensloopbestendig,  wat betekent dat iemand er ook kan blijven wonen als de zorgvraag toeneemt. Als bewoner van De Groenling geniet u alle vrijheid en privacy. U woont in een eigen appartement waarvan u zelf de sleutel heeft. Ook kunt u uw appartement aanvullend naar eigen smaak inrichten.

In De Groenling krijgt u een vast aanspreekpunt: de coördinator van zorg en diensten. Met hem of haar maakt u ook de afspraken in uw zorgplan. Medewerkers, vrijwilligers, bewoners en mantelzorgers geven samen invulling aan het wonen en leven in De Groenling. Wonen in uw appartement in De Groenling betekent zoveel mogelijk wonen en leven zoals thuis.

Onze medewerkersFaciliteiten

Lift

Scootmobielruimte met oplaadpunt


Capaciteit

50

#
Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u of uw huisarts aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen.
             Of u kiest er voor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755 (Tijdens kantooruren)


Diana Salverda

Manager De Groenling

Waarom De Zorggroep?

9.3

Wij worden gemiddeld met een 9.3 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt