Eldershof

GemeenteBergen

Eldershof 10
5855 LB

WellAan het Eldershof in Well heeft De Zorggroep twee groepswoningen voor in totaal 14 mensen met dementie gerealiseerd. Behalve de woningen van De Zorggroep zijn er ook nog twee woningen voor mensen met een verstandelijke beperking. 


Eldershof is vooral een plek om te wonen: uw nieuwe thuis. U kunt er ook zelf dingen blijven doen, al dan niet met hulp van familie, vrienden en kennissen. Daar waar nodig krijgt u natuurlijk hulp van onze medewerkers en vrijwilligers. Als bewoner van Eldershof geniet u alle vrijheid en privacy.

Als bewoner heeft u een eigen zit/slaapkamer in Eldershof die u aanvullend naar eigen smaak kunt inrichten. De gemeenschappelijke huiskamer is het hart van de groepswoning. Hier wordt gezamenlijk gegeten, een praatje gemaakt, de krant voorgelezen of een spelletje gespeeld. Bewoners van de woningen aan het Eldershof kunnen zeven dagen per week, 24 uur per dag een beroep doen op zorg of begeleiding. Huisdieren mogen meeverhuizen naar Eldershof, na overleg met huisgenoten, familie en medewerkers.

In Eldershof krijgt u een vast aanspreekpunt: de coördinator van zorg en diensten. Met hem of haar maakt u ook de afspraken in uw zorgplan. In Eldershof krijgt u automatisch een nieuwe arts: onze specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast is er een 24-uurs bereikbaarheidsdienst, zodat er zo nodig altijd snel een arts aanwezig kan zijn.

Onze medewerkers
Ons cijfer
Onze plannen


Faciliteiten

Brievenbus

Gemeenschappelijke tuin en/of terras

Gezamenlijke keuken

Scootmobielruimte met oplaadpunt


Capaciteit

14#


Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Om naar deze zorglocatie te verhuizen, heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u zelf via de website van het CIZ aanvragen of via uw huisarts laten aanvragen. Zorgbemiddeling kan u hierover informatie geven.

  1. Neem contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.
  2. We bekijken of het op korte termijn mogelijk is om naar deze zorglocatie te verhuizen.
  3. Is dat niet het geval, dan kijken we of er andere locaties zijn waar u naar toe zou willen.
             Of u kiest er voor om te wachten totdat er een plaats vrij is in de zorglocatie van uw voorkeur.

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 088 - 61 01 755 (Tijdens kantooruren)

I

Nathalie Vandewerken

Manager Eldershof en Maasduinen Staete

Waarom De Zorggroep?

7,1

Wij worden gemiddeld met een 7,1 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt