Stem De Zorggroep naar nummer 1Maart 2022 - De Zorggroep is door naar de tweede ronde van de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg!’ In de eerste ronde hebben we voldoende stemmen behaald om door te gaan naar de tweede ronde. Sterker nog: We zijn één van de koplopers! Dit vierden we met enkele collega’s van woonzorglocatie Magnoliahof (zie foto).

De Zorggroep werkt er hard aan om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Daarom doen we mee aan de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’. Elk jaar wordt deze verkiezing georganiseerd door Meet the Youngsters en iedereen kan stemmen van medewerkers en vrijwilligers tot aan cliënten, familie en vrienden. De Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg begint met jou! Want de meeste stemmen gelden. Dus breng snel je stem uit en laat een peptalk achter. 

Stem op De Zorggroep

Vorig jaar werden we regiowinnaar Noord-Limburg. Stem jij ons dit jaar naar nummer 1? Stemmen kan t/m 29 april. Medio mei wordt de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt.