Van 21 t/m 25 januari 2019

In de week van 21 t/m 25 januari vindt bij De Zorggroep de E-healthweek plaats. Hiermee wordt ingehaakt op de landelijke E-healthweek. In deze week staat zorgtechnologie centraal. Elke dag is er in een andere Zorggroep-locatie in Noord- en Midden-Limburg iets te doen. Met op donderdag 24 januari een grote demonstratiemarkt in D’n Horstgraaf in Venlo. 

Tijdens de E-healthweek kunnen de bezoekers de nieuwste zorgtechnologieën ervaren en beleven. Alle Zorggroep-medewerkers, maar ook cliënten, hun familieleden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom (met name op de grotere locaties in D’n Horstgraaf Venlo en het Living Lab Zorgtechniek in Roermond). Aanmelden is niet nodig.  

Wat is er te zien, te ervaren en te beleven? 
De bezoekers kunnen onder andere kennis maken met: leefstijlmonitoring, zorgrobot Tessa, Medido, BBrain, GPS, diverse apps, handige hulpmiddelen met betrekking tot zelfredzaamheid, de Smart Matras, de Pinkey, CRDL en nog veel meer. Op de demonstratiemarkt op donderdag 24 januari worden onder andere ook Paro (zeehond robot), Kozie kussen, Silverfit, Braintrainer, bewegingsstoel, Qwiek up en een belevenistafel gedemonstreerd.

Meer informatie
Op de website www.dezorggroep.nl/ehealthweek staat aangegeven wanneer er op welke locaties in Noord- en Midden-Limburg iets te doen is. Meer informatie over de landelijke E-healthweek is te vinden op ehealthweek.net


Programma