Wondpoli

De Wondpoli maakt deel uit van het Kenniscentrum Wondbehandeling, hét behandelcentrum voor mensen met chronische, slecht genezende wonden.
 

Heeft u vragen?
0478 - 51 40 44

Hebt u last van een chronische wond die niet wil genezen? Heeft u bijvoorbeeld een operatiewond, een diabetische voet of een doorligwond of een wond ten gevolgde van een verminderde bloedcirculatie in de benen? Maak dan een afspraak bij de Wondpoli. Meer dan 90% van de cliënten die eerder de Wondpoli hebben bezocht, geeft aan tevreden te zijn over de wondbehandeling.

Onderdeel van Kenniscentrum Wondbehandeling
De wondpoli maakt onderdeel uit van het Kenniscentrum Wondbehandeling in Venray. Dit centrum is georganiseerd rondom drie pijlers: de wondpoli, onderwijs / deskundigheidsbevordering en wetenschappelijk onderzoek. De wondpoli heeft drie behandellocaties: Venray, Roermond en Geleen. Op het spreekuur van de wondpoli is iedereen welkom, ongeacht de toedracht en aard van de wond. U krijgt een eigen dossier met wondfoto’s, behandeladvies en maatregelen die moeten worden genomen.

Tijdens uw bezoek aan de wondpoli krijgt u voor uw behandeling noodzakelijke wondmaterialen mee naar huis zodat kwaliteit wordt gegarandeerd en het voor uzelf en de zorgverzekeraar zo min mogelijk kost. Groene Kruis Thuiszorg en Proteion Thuiszorg kunnen naar wens en op indicatie door het Kenniscentrum Wondbehandeling over uw behandeling geïnstrueerd worden, om u thuis met de afgesproken wondbehandeling te helpen.
Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar de Wondpoli te komen, dan bezoeken wij u thuis.

Uw huisarts blijft voor uw algemene gezondheid verantwoordelijk. Gedurende uw behandeling en na afloop, wordt uw huisarts door de wondpoli ingelicht over uw wond en de genezing. Voordat wondbehandeling door de wondpoli kan plaatsvinden, is een verwijzing van uw huisarts nodig.
Een folder voor cliënten kunt u vinden door op onderstaand oranje blokje te klikken.

Verwijzers
Een folder voor verwijzers is te vinden door op onderstaand rode blokje te klikken. Verwijzers kunnen ook hier klikken voor meer informatie over wondzorg op de website van Wondzorg Limburg.

Hier vindt u de nieuwsbrief voor verwijzers, uitgave mei 2017

Hier vindt u de nieuwsbrief voor verwijzers, uitgave september 2017

Hoe vraag ik behandeling bij de Wondpoli aan?

  1. U heeft een verwijzing van uw huisarts nodig.
  2. U maakt een afspraak bij de Wondpoli via 0478 - 514 044
  3. Of u stuurt een e-mail naar wondpoli@dezorggroep.nl 

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar: 0478 - 514 044