Personenalarmering

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Groene Kruis Personenalarmering biedt uitkomst, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 

Heeft u vragen?
088 - 61 088 61Dag en nacht bereikbaar

U woont zelfstandig in uw eigen woning en dat wilt u graag blijven doen. Toch kunnen er onverwachte momenten voorvallen waarop u acuut hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld als u thuis bent gevallen, of als u plotseling duizelig wordt of ineens geen woord meer kunt uitbrengen. Dán wilt u verzekerd zijn van professionele hulp, of hulp van uw familie, zo snel mogelijk. Die veiligheid biedt een abonnement op Groene Kruis Personenalarmering.

Met één druk op de knop van een halskoord of armband en een alarmeringtoestel kunt u in en om het huis altijd hulp inschakelen als dat nodig is. Drukt u op de knop dan ontvangt de door u opgegeven familie en/of mantelzorger, via een alarmcentrale, een melding en zullen zij snel contact met u opnemen of langskomen. Indien nodig wordt een tweede of derde mantelzorger ingeseind. Afhankelijk van uw abonnement kan dit ook een zorgmedewerker van Groene Kruis Thuiszorg zijn. Ook als u niet in staat bent te antwoorden, zorgt de alarmcentrale dat er hulp komt.
Abonnementsvormen

Sociale Personenalarmering
Professionele Personenalarmering

Hoe vraag ik personenalarmering aan? 

  1. Neem contact op met de afdeling Klantenservice
  2. Of vul online het formulier in op www.groenekruisleden.nl/meer-voordelen/personenalarmering

 

DIRECT AANVRAGEN Of bel naar:  088 - 61 088 61