Dagbehandeling De Nieuwe Munt

GemeenteVenlo

Heren van Tegelen 3 & 6
5931 ME

TegelenDe Nieuwe Munt is een wijk net buiten het centrum van Tegelen en bestaat uit 48 koop- en 189 huurappartementen, gelegen aan twee straatjes en een plein. In de gebouwen Cavalier en Solidus zijn dagbehandelingen gevestigd. Verder zijn in het gebouw Solidus een revalidatieafdeling, een behandelcentrum (fysio- en ergotherapie en logopedie) en een dagbesteding gevestigd. In Cavalier is ook Revalidatiekliniek Noord-Limburg gevestigd.

 


De dagbehandeling in Cavalier is bedoeld voor mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek). In gebouw Solidus is een dagbehandeling voor mensen met dementie. Meer informatie hierover kunt u vinden door te klikken op de link Dagbehandeling onderaan deze pagina. In de blokjes hieronder zijn ook onze folders over dagbehandeling te vinden.Hoe vraag ik dagbehandeling aan?

Voor dagbehandeling heeft u een verwijzing nodig. Via uw huisarts  kunt u een verwijzing "Zorg in een groep" aanvragen. Dat valt onder Geneeskundige zorg voor specifieke patiëntengroepen (GZSP). De kosten van de dagbehandeling worden vergoed door uw zorgverzekering en zitten in het basispakket. Heeft u van en naar de dagbehandeling vervoer nodig? Deze kunt u aanvragen bij uw zorgverzekeraar. Wij helpen u hier graag mee verder. 

Meer locaties in de buurt