Cliëntervaringsonderzoek

Hoe ervaart u onze zorg- en dienstverlening?

Heeft u vragen?
088 - 61 088 61

De Zorggroep vindt het belangrijk om regelmatig met cliënten in gesprek te gaan over hoe zij de zorg- en dienstverlening ervaren. Ter voorbereiding op een dergelijk gesprek vragen wij u een vragenlijst in te vullen over hoe u de zorg- en dienstverlening ervaart. Het invullen van de vragenlijst is geheel vrijwillig. Het wel of niet invullen heeft geen gevolgen voor de zorg die u krijgt.

De vragenlijst ontvangt u op verschillende momenten:

  • 6 weken nadat u in zorg bent gekomen bij De Zorggroep
  • Een aantal weken voorafgaand aan de evaluatie van het zorgleefplan (meestal is dit gesprek eens per half jaar gepland)
  • 6 weken nadat u uit zorg bent gegaan bij De Zorggroep
Digitale vragenlijst
De Zorggroep heeft ervoor gekozen om deze vragenlijsten volledig digitaal af te nemen. Dit betekent concreet dat u een uitnodiging voor de vragenlijst per e-mail ontvangt. In deze e-mail staat een gebruikersnaam en een unieke inlogcode waarmee u online een vragenlijst kunt invullen. We begrijpen dat het in sommige situaties moeilijk is om deze vragenlijst online in te vullen. Allereerst kunt u in uw eigen netwerk naar mogelijkheden zoeken. Misschien is er bijvoorbeeld wel een kleinkind dat handig is met de computer en die het leuk vindt om af en toe samen met u de vragenlijst in te vullen. Als dit niet mogelijk is, dan kunt u samen met de coördinator zorg en diensten (cozodi) of Eerst Verantwoordelijke Verzorgende/verpleegkundige (EVV-er) zoeken naar andere oplossingen om u hierbij te ondersteunen.
Lees verder