Eerstelijnsverblijf in Cavalier

GemeenteVenlo

Heren van Tegelen 3
5931 MD Tegelen Cavalier is een voorziening met zorgappartementen voor een tijdelijk verblijf, van enkele dagen tot enkele weken. U kunt daarbij rekenen op alle zorg die u nodig heeft om te herstellen. Ons uitgangspunt is dat u de regie over uw leven in eigen hand houdt en wel zelf die dingen regelt die u nog kunt regelen.

De zorgappartementen eerstelijnsverblijf (ELV) in Cavalier bieden onderdak als u moet herstellen na een ziekenhuisopname of als u bijvoorbeeld nog kortdurend zorg nodig heeft, voordat u naar huis kunt terugkeren. U kunt daarvoor een verwijzing krijgen vanuit het ziekenhuis of van uw huisarts. De kosten worden dan door uw zorgverzekeraar vergoed en u hoeft geen bijdrage te betalen. Wel kunt u te maken hebben met het (wettelijk) verplichte eigen risico. 

Cavalier ligt in De Nieuwe Munt, een dynamische wijk in Tegelen. De wijk grenst aan het centrum van Tegelen waardoor veel voorzieningen eenvoudig bereikbaar zijn. Ook het centrum van Venlo is snel te bereiken. Behalve de mensen die zorg ontvangen, wonen er in de wijk zo’n 60 'vrije huurders'; zij huren een woning of appartement van woningcorporatie Antares. In de wijk zijn nog een aantal andere voorzieningen van De Zorggroep, zoals een dagbehandeling voor mensen met dementie en een dagbehandeling voor mensen met een lichamelijke aandoening (in gebouw Cavalier). In gebouw Solidus zijn een behandelcentrum, een revalidatiecentrum en een dagbesteding. En in gebouw Munt zijn kantoren voor medewerkers van De Zorggroep.
Meer over zorg


Faciliteiten

Lift

Oefenzaal


Capaciteit10

Plaatsen kortdurend verblijf

 

#


In het ziekenhuis of door uw huisarts wordt een aanvraag geregeld.

Heeft u nog andere vragen over kortdurend (eerstelijns) verblijf?

Bel dan gerust even met onze afdeling Zorgbemiddeling.

Telefoon 088 - 61 01 755 (tijdens kantooruren) of

Klantenservice 088 - 61 088 61

Cliënten aan het woord

Ik heb drie weken in Cavalier gewoond en heb prima kunnen herstellen! Het personeel was heel behulpzaam. Er werd goed voor mij gezorgd en niets was te veel.

 Rinus de Rooij

 Heeft drie weken in Cavalier gewoond.

Waarom De Zorggroep?

8.1

Wij worden gemiddeld met een 8.1 beoordeeld op ZorgkaartNederland