Kortdurend verblijf in Cavalier

GemeenteVenlo

Heren van Tegelen 3
5931 MD Tegelen Cavalier is een voorziening met zorgappartementen voor een kortdurend verblijf, van enkele dagen tot enkele weken. U kunt daarbij rekenen op alle zorg die u nodig heeft om te herstellen. Ons uitgangspunt is dat u de regie over uw leven in eigen hand houdt en wel zelf die dingen regelt die u nog kunt regelen.

Cavalier ligt in De Nieuwe Munt, een dynamische wijk in Tegelen. De wijk grenst aan het centrum van Tegelen waardoor veel voorzieningen eenvoudig bereikbaar zijn. Ook het centrum van Venlo is snel te bereiken. Behalve de mensen die zorg ontvangen, wonen er in de wijk zo’n 60 'vrije huurders'; zij huren een woning of appartement van woningcorporatie Antares. In de wijk zijn nog een aantal andere voorzieningen van De Zorggroep, zoals een dagbehandeling voor mensen met dementie en een dagbehandeling voor mensen met een lichamelijke aandoening (in gebouw Cavalier). In gebouw Solidus zijn een behandelcentrum, een revalidatiecentrum en een dagbesteding. En in gebouw Munt zijn kantoren voor medewerkers van De Zorggroep.

De bewoners van de zorgappartementen kunnen voor hun warme maaltijd terecht in Trefpunt 'Ut Lingsterhäofke', de voormalige brasserie in de wijk. Daarnaast zijn er een aantal zogenoemde 'buurtkamers' waar regelmatig activiteiten plaatsvinden voor alle bewoners van de wijk. Daardoor én vanwege de aanwezigheid van twee basisscholen en eengymzaal, kan De Nieuwe Munt met recht een levendige wijk genoemd worden, waar mensen met plezier wonen.

Meer over deze locatieFaciliteiten

Lift

Oefenzaal

Restaurant / Brasserie


Capaciteit10

Plaatsen kortdurend verblijf

 

#


In het ziekenhuis of door uw huisarts wordt een aanvraag geregeld.

Heeft u nog andere vragen over kortdurend (eerstelijns) verblijf?

Bel dan gerust even met onze afdeling Zorgbemiddeling.

Telefoon 088 - 61 01 755 (tijdens kantooruren) of

Klantenservice 088 - 61 088 61

Cliënten aan het woord

Ik heb drie weken in Cavalier gewoond en heb prima kunnen herstellen! Het personeel was heel behulpzaam. Er werd goed voor mij gezorgd en niets was te veel.

 Rinus de Rooij

 Heeft drie weken in Cavalier gewoond.

Waarom De Zorggroep?

8.1

Wij worden gemiddeld met een 8.1 beoordeeld op ZorgkaartNederland


Meer locaties in de buurt
Hospice Mariaweide VenloNieuwstraat 41
Revalidatie Solidus TegelenHeren van Tegelen 12a
De Witte Steen VenloAuxilliatrixweg 35
Meeuwbeemd VenloDokter Blumenkampstraat 4