Stem voor de UKON aanmoedigingsprijs 2021


September 2021 - De Zorggroep is genomineerd voor de UKON-aanmoedigingsprijs praktijkgericht onderzoek met het project ‘Proeftuin: Van wie is de zorg?!’. Om kans te maken op de aanmoedigingsprijs hebben we jullie hulp hard nodig, want iedere stem telt!

Vanuit de Ambassadeursgroep Positieve Gezondheid Expertise is een projectteam Multidisciplinaire Samenwerking en Positieve Gezondheid (MDSPG) gestart. Van de 17 inzendingen is het idee van het projectteam één van de vijf genomineerden die kans kunnen maken op de prijs.

Het doel van het onderzoek? Met ons onderzoek ‘Proeftuin: Van wie is de zorg?!’ wil De Zorggroep een praktisch zorgpad ontwikkelen. Waarmee we het proces omschrijven van samenwerking tussen alle zorgprofessionals op basis van Positieve Gezondheid, waarbij we niet uitgaan van de ziekte, maar wat iemand nog zelf kan en wil en wat het leven van de cliënt betekenisvol maakt. En dat volledig opgezet en ontwikkeld vanuit het perspectief van de cliënt en zijn naasten. Samen voor de beste zorg, want de zorg is van ons samen!

 Stem op De Zorggroep

 

 

 

Stemmen is mogelijk tot en met 20 september!