Medipoint Groene Kruis
De Medipoint Groene Kruis winkels zijn het vertrekpunt van uw zorg. U vindt ons op allerlei locaties bij u in de buurt.
Kopen, huren, lenen
De winkels van Medipoint Groene Kruis zijn voor veel mensen de voordeur tot zorg: ze vormen fysieke loketten waar u terecht kunt voor de aankoop van verpleegartikelen, een hoog-laag bed of een rollator, de huur of de uitleen van hulpmiddelen zoals krukken of bedverhogers, maar ook voor deskundig advies over de producten en de diensten van De Zorggroep.
Advies over zorgdiensten
In de winkels van Medipoint Groene Kruis kunt u meer dan alleen producten kopen, huren of lenen. Onze deskundige medewerkers informeren en adviseren u ook over de zorgdiensten van De Zorggroep. Desgewenst plant u direct een afspraak bij bijvoorbeeld een fysiotherpeut of diëtist of regelt u een oriënterend bezoek aan een verzorgings- of verpleeghuis.
Centraal gelegen
Alle Groene Kruis Winkels liggen op centrale plekken: in een stadscentrum of nabij een ziekenhuis of gezondheidscentrum. Zo kunt u na een bezoek aan de huisarts, de verloskundige of een specialist makkelijk binnenlopen en meteen de benodigde producten en hulpmiddelen meenemen of een afspraak plannen.
Vind een winkel van Medipoint Groene Kruis bij u in de buurt >>
Speciale acties en demodagen
Elke mand profiteert u in de winkels van MediPoint Groene Kruis en in de webshop van spetterende aanbiedingen. Bent u lid van Groene Kruis Ledenorganisatie, dan hebt u een extra streepje voor. U profiteert dan niet alleen standaard van 10% korting op alle artikelen, elke maand selecteren we een aantal speciale acties, exclusief voor leden.
Bekijk snel de actuele acties >>