Stichting Vrienden van De Zorggroep
In Noord- en Midden-Limburg wonen ruim 5000 mensen in verpleeg- en verzorgingshuizen: mensen met een gemiddelde leeftijd van 85 jaar die door hun leeftijd, een ziekte en/of handicap tijdelijk of permanent afhankelijk zijn van zorg en hulp nodig hebben om de regie over hun leven te blijven voeren. Medewerkers van De Zorggroep zetten zich dag in dag uit in om deze mensen de best mogelijke zorg te bieden. Maar soms is er een verlangen naar meer; een dag eruit of een korte vakantie. Uitstapjes die - mede door bezuinigingen - niet uit reguliere zorggelden kunnen worden gerealiseerd.
De Zorggroep heeft hart voor haar cliënten en zou graag meer voor hen betekenen. Vandaar de oprichting van de Stichting Vrienden van De Zorggroep. De stichting organiseert iets extra's voor cliënten in verpleeg- en verzorgingshuizen, zoals een uitstapje, een picknick, een muziekevenement of zelfs een korte groepsvakantie. De hulp van donateurs is daarbij onmisbaar. Samen met uw hulp kan Stichting Vrienden van De Zorggroep wél de helpende hand bieden.
U kunt op verschillende manieren Stichting Vrienden van De Zorggroep ondersteunen
Wilt u iets betekenen voor onze ouderen die direct bij u om de hoek wonen? Wilt u zien wat er met uw geld gebeurt? Dat kan! Word vriend voor slechts € 3,- per maand en u ontvangt elk kwartaal een digitale nieuwsbrief waarin u kunt zien welke projecten, mede dankzij uw steun, worden gerealiseerd. U bent ervan verzekerd dat uw bijdrage goed wordt besteed.
Nieuwsbrief 15 Vriendenstichting
Stichting Vrienden van De Zorggroep maakt het mogelijk dat er leuke activiteiten worden ge...
Nieuwsflits Verborgen Verlangens - november 2016
Een kleine wens, een groot plezier. Ieder mens heeft ze ... grote of kleine wensen; dingen...