Bepaal zelf je werktijden!

Word regisseur van je eigen werktijden en  werk op basis van je eigen beschikbaarheid! Ideaal te combineren met studie, gezin of een andere parttime baan!

Als MatchPoint-medewerker (verpleegkundige niveau 4 of 5, verzorgende IG of student in de zorg) bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. We hebben mogelijkheden in het hele werkgebied van De Zorggroep (Noord- en Midden-Limburg) en binnen alle drie onze zorgsectoren: Somatiek, Dementie of Groene Kruis Thuiszorg.

 

Hoe werkt het

Jij kiest zelf voor welke teams je beschikbaar bent en geeft vervolgens je beschikbaarheid aan in de digitale  applicatie MatchPoint op de intranetsite van De Zorggroep. Afhankelijk van de personeelsbehoefte binnen de zorgteams, word je ingepland.
Nadat je bent ingepland, ontvang je per sms de gegevens over waar en wanneer je moet werken. Tevens ontvang je een e-mail waarin eventuele bijzonderheden staan vermeld. Heb je aangegeven beschikbaar te zijn, maar ben je nog niet ingepland? Dan kun je je beschikbaarheid altijd wijzigen of verwijderen, zelfs op het laatste moment.

 

Contractomvang
Wij bieden MatchPoint-medewerkers contracten aan variërend van gemiddeld 1 -24 uur per week. Je maakt dan deel uit van een regionaal team van Matchpoint-collega’s (verpleegkundigen en verzorgende 3 IG), met wie je periodiek overleg hebt en informatie kunt uitwisselen.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in een functie binnen MatchPoint? Graag informeren wij je verder over specifieke mogelijkheden op dit moment!Direct naar de vacatures >>>
ContactpersonenTeamleider MatchPoint
Baukje van de Ven
E. baukje.van.de.ven@dezorggroep.nl
T. 06 - 14378358

Teamleider MatchPoint
Yvonne Reijntjes
E. yvonne.reijntjes@dezorggroep.nl
T. 06 - 81061917

Zij werken al voor MatchPointEllen Jentjens, combineert werk en studie

In 2012 startte Ellen Jentjens met de opleiding fysiotherapie. Ellen zocht daarom een baan die ze makkelijk met haar studie kon combineren. Ellen: “Werken bij MatchPoint is voor mij de meest ideale baan die ik me kan bedenken. Ik ben bezig in mijn eigen vakgebied, houd  mijn deskundigheid op peil en profiteer van optimale flexibiliteit. Op dit moment ben ik bezig met de laatste fase van mijn studie. Om mijn studie te kunnen volgen is het erg van belang dat ik een baan heb waarbij ik flexibel kan zijn in werkdagen en werktijden. Mijn werk als verpleegkundige bij MatchPoint maakt dit helemaal mogelijk. Dat is met een andere baan ondenkbaar. Werken voor MatchPoint zorgt er daarnaast voor dat ik op veel verschillende plekken kan werken, binnen zowel de intramurale als de extramurale setting. Hierdoor is mijn werk erg afwisselend en uitdagend. Na mijn afstuderen hoop ik natuurlijk aan de slag te gaan als fysiotherapeut. Maar MatchPoint maakt het mogelijk om eerst nog als verpleegkundige op flexibele basis werkzaam te blijven. En dat is voor mij heel erg fijn!”
Lizette Wierts, combineert gezin en werk

Lizette Wierts werkt sinds 1996 in de zorg. Na haar opleiding tot verzorgende is ze in Duitsland gaan werken totdat er gezinsuitbreiding kwam. Lizette: “Toen ben ik gestopt met werken, omdat de werktijden niet te combineren waren met mijn gezinssituatie. Bij De Zorggroep kon ik wel via MatchPoint aan de slag. Ik kan nu zelf bepalen wanneer ik werk. Toen de kinderen nog niet naar school gingen, heb ik alleen in de avonduren en weekenden gewerkt. Nu werk ik ook op tijden dat de kinderen naar school zijn. Zo hebben we nooit opvang voor de kinderen nodig. Over het werken binnen MatchPoint kan ik alleen positief zijn. Je komt op veel verschillende locaties, de ene dag in de thuiszorg, dan in een groepswoning en de volgende week weer in een verpleeghuis. Het is dus zeer afwisselend en je bent echt alleen met zorg bezig. Velen zien er tegen op om steeds op een andere locatie te werken. Wees gerust, het went snel en je wordt geregeld gevraagd op locaties waar je al eens gewerkt hebt. Dus twijfel niet: MatchPoint en gezin gaan uitstekend samen!

 Thea Wolters, MatchPoint én een andere baan

Thea Wolters heeft al een baan als ze in 2012 via MatchPoint ook nog eens voor De Zorggroep gaat werken. Thea hierover: "En wel in de groepswoningen op de Maasbreeseweg en de Schoutstraat in Sevenum om precies te zijn. Ik werk daarnaast 24 uur per week voor het Vincent van Gogh-instituut. Ik heb de ruimte om wat meer te werken. Leuk dit te kunnen doen in Sevenum met een geheel andere groep mensen dan op het Vincent van Gogh-instituut. Sinds ik via Matchpoint in de groepswoningen op de Maasbreeseweg en de Schoutstraat werk, ervaar ik dit als een leuke afwisseling. Kijken in een andere keuken, andere organisatie, andere manier van werken en andere regeltjes. Ik kan zo van en naar beide plekken ideeën en tips meenemen!"