Bepaal zelf je werktijden!
MatchPoint heeft op dit moment geen vacatures.
Er zijn op dit moment geen vacatures.   
   
Hoe werkt MatchPoint?

Bij MatchPoint bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. Dit kun je aangeven in het programma van MatchPoint op een speciale website. Afhankelijk van de personeelsbehoefte in de Regio, word je ingepland. Dit kan in een intramurale setting zijn, maar ook extramuraal. Je bent in feite overal inzetbaar. Nadat je bent ingepland, ontvang je per sms de gegevens over waar en wanneer je moet werken. Tevens ontvang je een e-mail waarin eventuele bijzonderheden staan vermeld. Heb je aangegeven beschikbaar te zijn, maar ben je nog niet ingepland? Dan kun je je beschikbaarheid altijd wijzigen of verwijderen, zelfs het laatste moment.

Als medewerker van MatchPoint maak je deel uit van een team; allemaal collega’s met wie je ook overleg hebt, bij elkaar komt en informatie kunt uitwisselen. Bovendien zal er regelmatig contact zijn met de teamleiders van MatchPoint.

  
Over Matchpoint
Matchpoint is er voor de gemeenten:
• Roermond (inclusief Swalmen, Asenray, Maasniel en Herten);
• Roerdalen (Vlodrop, Melick, Herkenbosch, Posterholt, Montfort en St. Odiliënberg);
• Maasgouw (Thorn, Wessem, Heel en Panheel, Beegden, Maasbracht, Stevensweert, Ohé en Laak en Linne);
• Echt-Susteren. 

Er zijn drie woonzorgzones met de volgende diensten en locaties:
Woonzorgzone Roerdalen - Echt:
• Groene Kruis Thuiszorg;
• Woonzorgcentrum Bergh (St. Odiliënberg);
• Woonzorgcentrum Bosscherhof (Herkenbosch);

Woonzorgzone Maasgouw – Swalmen:
• Groene Kruis Thuiszorg;
• Woonzorgcentrum St. Jan Baptist (Swalmen);
• Woonzorgcentrum Amaliahof (Swalmen);
• Woonzorgcentrum Dr. Engelsoord (Maasbracht).

Woonzorgzone Roermond:
• Groene Kruis Thuiszorg;
• Verpleeghuis Camillus (Roermond);
• Woonzorgcentrum Herte (Herten);
Zij werken al voor MatchPoint
Monika Mojka
Monika Mojka – verpleegkundige - koos voor een baan bij MatchPoint vanwege haar gezinssituatie. “Als je in mijn vak maar een paar uurtjes per week wilt werken, is het vinden van een baan, liefst ook nog in de buurt, heel lastig. MatchPoint is voor mij een uitkomst. Ik werk vier tot zes uur per week; meer krijg ik niet geregeld met opvang. Omdat ik zelf mijn werktijden regel, kan ik deze helemaal aanpassen aan de thuissituatie. Ik werk bijvoorbeeld nooit ’s ochtends vroeg. Die tijd is voor mijn kinderen. Ik heb weliswaar een nul-urencontract maar in de praktijk kan ik elke week het door mij gewenste aantal uren werken. Dat is fijn en geeft toch een vorm van zekerheid. Ik vind de variatie in het werk erg leuk. Je krijgt in feite de gelegenheid om overal een kijkje in de keuken te nemen. Heel leerzaam.”

   
Ellen Jentjens
Na al een behoorlijke carrière in de zorg, eerst als verpleegkundige en later in diverse leidinggevende functies, startte Ellen Jentjens afgelopen jaar met een opleiding Fysiotherapie. Ze zocht daarom een baan die ze makkelijk met haar studie kon combineren. Ellen: “Werken bij MatchPoint is voor mij de meest ideale baan die ik me kan bedenken. Ik ben bezig in mijn eigen vakgebied, houd zo ook mijn deskundigheid op peil, maar profiteer ook van optimale flexibiliteit. Als ik me beschikbaar stel voor een vroege dienst en van 7.00 tot 13.00 uur werk, heb ik nog de hele middag tijd om te studeren. Dat is met een andere baan ondenkbaar. Een ander voordeel: tijdens toetsweken kan ik minder werken zonder dat ik hiervoor verlof hoef te vragen, terwijl ik in de schoolvakanties juist extra uren kan maken. Werken voor MatchPoint is voor mij bovendien terug naar de basis. Omdat ik overal werk, hoef ik me niet druk te maken over administratieve zaken. Ik kan gewoon 100% van mijn tijd nuttig bezig zijn voor een cliënt. Heerlijk!”

Solliciteren of meer informatie
Contactpersoon MatchPoint Regio Roermond
E. roermond.matchpoint@dezorggroep.nl.
Baukje van de Ven, T. 06 14378358