Groene Kruis Ledenorganisatie
   
       
  

 
Profiteer met het hele gezin van de gemakken en voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie. En dat voor maar € 14,95 per kalenderjaar! Met andere woorden: waarom meer betalen als u via uw lidmaatschap gebruik kunt maken van vele kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen? En dát op diensten, cursussen, services en informatie die er voor ú toe doen!
De voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie in een notendop
Voordeel -  korting - is de gemene deler van de diensten van Groene Kruis Ledenorganisatie. Immers, als lid hebt u bij heel veel organisaties een streepje voor. Bij VGZ bijvoorbeeld, bij Univé, Vershuys.com, de Volksuniversiteitkappers, pedicures, opticiens, audiciens, glazenwassers, hoveniers en ga zo maar door. Om niet onze eigen diensten te vergeten: Groene Kruis Kraamzorg, Groene Kruis Maaltijdservice, Groene Kruis Zorgalarmering en onze eigen Winkels.
   
Meer weten?
Wil u meer weten over de verschillende voordeelregelingen van Groene Kruis ledenorganisatie? Download dan onze brochure. Download hier ook de algemene lidmaatschapsvoorwaarden van Groene Kruis Ledenorganisatie. 
Direct aanmelden
Bent u nog geen lid van Groene Kruis Ledenorganisatie? Meld u dan direct aan! Voor slechts €14,95 per kalenderjaar profiteert u met het hele gezin direct van voordeel.

  
Laatste nieuws van Groene Kruis Ledenorganisatie
 
 
PIN-Key
Met het PIN-Key toegangssysteem verschaft u uw familie,
mantelzorgers of professionele verzorgers op een veilige en
eenvoudige manier toegang tot uw woning.
Toverland actie groot succes!
Onze Toverland actie was een groot succes! Maar liefst 1400 leden bestelden entreekaartjes met korting. Wij wensen iedereen heel veel plezier met hun dagje uit. Foto's en verhalen zien we graag verschijnen!
Fout in brief over collectiviteitskorting
Afgelopen week heeft Groene Kruis Ledenorganisatie een brief verstuurd inzake het onrechtmatig gebruik van de collectiviteitskorting. Deze brief is helaas door een administratieve fout ook onterecht verstuurd naar alle vrijwilligers.