PrintenToevoegen aan favorietenEmail een vriend
Contact

Klantenservice
Contact

T. 088-61 088 61
Of stuur een e-mail:
U kunt De Zorggroep op vele manieren bereiken. Onze Klantenservice is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar (tel. 088 - 61 088 61), maar mailen kan natuurlijk ook (klantenservice@dezorggroep.nl). Wilt u liever uw vraag persoonlijk stellen, of bent u op zoek naar een advies op maat? Dan kunt u een van de Medipoint Groene Kruis winkels bezoeken.
Klantenservice

Klantenservice is dé telefonische vraagbaak van De Zorggroep. Onze medewerkers staan u graag te woord. Op al uw vragen die te maken hebben met zorg en zorggerelateerde diensten vindt u hier de antwoorden. Desgewenst regelen wij zorg voor u! Wet Langdurige Zorg, Wmo, PGB; het zijn termen die wij u graag uitleggen. Wilt u informatie over (uitleen)artikelen van de Medipoint Groene Kruis winkel of misschien een afspraak maken met de diëtist? Wilt u lid worden van Groene Kruis Ledenorganisatie? U wilt zich aanmelden voor cursussen, themabijeenkomsten? Voor al deze zaken bent u bij Klantenservice aan het goede adres.

De Klantenservice is voor al uw reguliere vragen bereikbaar tijdens kantooruren. Gaat het om spoedeisende vragen over zorg en zorgalarmering dan staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

T: 088 - 61 088 61
E: klantenservice@dezorggroep.nl