PrintenToevoegen aan favorietenEmail een vriend
Snel aan de slag met Cubigo, uw eigen digitale dorpsplein

Vanuit Cubigo kunt u gebruik maken van allerlei comfortdiensten, zoals Groene Kruis Maaltijdservice of een klusjesdienst. Ook kunt u via Cubigo eenvoudig contact leggen met buren of familie door middel van social media of beeldtelefonie. Of bijvoorbeeld met uw kleindochter die op kamers woont in een ander deel van Nederland.
Door zijn eenvoud is Cubigo zeer geschikt voor mensen die niet zo thuis zijn op internet. Het is geschikt voor iedereen. Door deze eenvoud en waardevolle inhoud, brengt dit digitale dorpsplein mensen dichter bij elkaar en ontstaat er een zorgzame buurt.
Digitale dorpsplein
Alles is vanuit een duidelijk blokjesoverzicht via uw computer, laptop of IPad op internet te bedienen. Ieder blokje is even eenvoudig, als u dus weet hoe u een bericht verzendt, weet u ook hoe u een taxi bestelt. U hoeft maar eenmaal uw gegevens in te voeren, want alle blokjes zijn met elkaar verbonden. Als u reserveert bij een restaurant, komt dit dus automatisch in uw agenda te staan.
Cubigo wordt ook wel het digitale dorpsplein genoemd, waar burgers, verenigingen en lokale ondernemers elkaar ontmoeten. Ook wordt dit digitale dorpsplein gebruikt door thuiszorgorganisaties.
Als u zich hierop registreert kunt u in principe met iedereen in Nederland contacten leggen. Via de link: http://app.cubigo.com/login/partner/groenekruis
kunt u gratis gebruik maken van Cubigo.